Ett tillkännagivande.

Det vore kanske på sin plats att uppdatera lite och faktiskt berätta att jag finns här. Om nu någon skulle vara intresserad. Sommaren har snart gått över i att bli hö.. ehm. sensommar. Värmen är kvar. Dock inte tidigt imorse. Vaknade med 17 grader i sovrummet och en kylig vind som lekte med gardinen. Iih. Vanligtvis brukar de vara en bra bit över 20. Och vanligtvis har jag inte varit vaken före sju. Men imorse masade jag mig upp strax efter sju och fick bara gilla läget.
 
Först skjusa BE till jobbet och sen hem för att äta frukost. Därefter promenad till mitt jobb. Mitt nya superbra jobb. Tio minuters promenad hemifrån och superbra kollegor. Såhär efter några timmars arbete känns det precis som vilket jobb som helst. Vad lär det då inte göra efter en vecka? =) Helt övertygad om att jag kommer trivas som fisken i vattnet. Måste tillägga att jag dock saknar mina rävar. För så känns det, MINA rävar! Nu får det bli mina rödhakar istället ;o) Men rävar, jag kommer och hälsar på! Snart.
 
Men ja , det känns ganska så bra. En bra sommar. Nytt, fast jobb. Bra kollegor. Fina barn. Nu väntar jag bara på resten ;o)
#1 - - Denise:

Jodå, visst har vi saknat dig här :)
Inga blåmesar i sikte då? ;)