Det är kanske på tiden att ge er en liten uppdatering!

29 november är daterat. Inte en dag mer eller mindre. November är snart avklarat och passerat. Pust. Det var ju nyss sommar och varmt?! I och för sig är det fortfarande varmt. Helt tokigt varmt för att vara i slutet på november. Det är inte ovanligt med tio grader plus på dagen och knappa minusgrader på natten. Det är ju nu det ska vara snöstorm och oplogade vägar. Har det väntat såhär länge kan det få vänta lite till. Ingen trafikkaos den här veckan och gärna inte nästa heller, men sen. En vit jul vore ju inte helt pjåkigt.

Igår hade jag och min handledare för examensarbetet bokat in ett möte.
Det andra mötet. Det första gick sådär. Hon var bestämd och jag kanske inte hade tänkt igenom arbetet jättemycket. Den här gången gick det jättebra. Jag hade skrivit en massa och tänkt till, funderat och frågat. Yey, än så länge är jag på banan. Intervjuerna får dock vänta till efter min lilla semestertripp. Planeringen höll inte riktigt då jag envisades med att fylla år i hela fyra(!) dagar. Illa planering där. Nya tag om en vecka!

Semestertripp var det ja. Imorgon åker vi till Kartineholm och hälsar på farfar. Johannas alltså. På torsdag morgon intar vi Skavsta och därifrån vidare flytransport mot Spanien. Väderleksrapporter är undersökta, väskorna halvpackade och vi själva, ja vi har nog koll på läget. Pengar är packade, sommarkläderna är framplockade och passet har inte förvunnit. Än. Det här kommer gå fint. Tur för mig att jag inte är flygrädd och tur för Johanna att hon har mig som sällskap ;) Lite minus dock att jag hatar att säga hejdå.


Dagen efter..

Precis som rubriken säger... dagen efter. Igår fyllde jag 22 och idag är jag 22. Tänka sig. I huvudet är jag fortfarande 16!! Men ja, 22 det börjar låta son man kanske är på gränsen mot vuxen nu. Hmm. Vad gör man när man är vuxen? Jobbar, lagar matlådor, betalar räkningar, dricker för mycket kaffe och somnar av utmattning framför bonde söker fru klockan åtta..?! Okej, jag är nog redan vuxen. En liten parentes på kaffet dock. Hur som helst har jag haft en jättebra födelsedag med de största stjärnorna i mitt liv. Vi sprang på stan, lunchade, kom hem och drack vin, pratade gamla minnen, drack lite mera vin och framför allt njutit av varandras sällskap. Dwt finns inga som ens kommer i närheten av de här! Mitt på eftermiddagen lotsade vi in M. med en MaryKay-visning. Fina grejer minsann. Kanske i den allra med ekonomiska tabellen, men ibland får man unna sig ;) vore fint om varorna ville trilla in innan jag letar mig iväg till Spanien..

24 november 2011

22 år senare! Hipp hurra och grattis.

~*~*~

Vaknade tio sekunder före klockan, halv sex. Fick frukost på sängen i soffan. Gjort mig halvvägs till snygg och nu väntar jag på att Maxi ska öppna så jag får gå dit och tömma bakhyllan! Improvisation it is. Blir det brutalt misslyckat kan jag alltid trösta mina besökande med glögg.

I eftermiddag kommer M. förbi med den fina väskan och ännu senare intar vi övriga BEERD någon lämplig matplats. Känner på mig att det kommer bli en fin dag idag minsann trots snöns frånvaro!


~*~*~