Projektarbete 2007

nu ska jag efter många om och men försöka mig på att börja lite smått på mitt projektarbete. vet ju vad jag ska skriva om och hur jag ska börja. dessutom har jag kommit ihåg att ta med mig alla sakerna som behövs hem. det återstår dock ett litet problem. vem är min handledare? antingen är det niklas eller så är det annelie. that's the tricky one.

haft en lång dag idag. religionskunskap med robert, som förövrigt är en helcool snubbe. bara för att jag fnös åt hans "röda havet" på lektionen bugade han sig för mig senare. haha. annars verkar religion vara ett hel schysst ämne faktiskt. dessutom ska vi se på film till veckan och det känns hel lugnt det med. jag tror gillar robert och hans religion.

såg den snygga busschaffisen idag med. huh! läcker han är då! det borde vara förbjudet eller nåt. hur som helst så ska jag uttrycka mig enormt klart idag, han är jävligt snygg! titta har väl aldrig skadat någon.

:)

kommer inte på någon bra rubrik.

slutade tidigt idag! redan halv ett, eller 12.25 för att vara exakt. riktigt skönt faktiskt. det var en riktigt krävande dag idag. en riktig "tänkardag". började med psykologi på morgonen och sen religionskunskap och filosofi. det är inte en lång dag alls, men jobbig. det är så mycket att tänka på och analysera runt. dessutom är det jobbigt att skriva anteckningar hela tiden. men så är livet. tänk, lyssna och skriv.

lillemor var nere på stan och vi åkte med henne hem. eller ja, vi stannade på Café Paus och tog en lite fika först. gott. var lite hungrig eftersom vi inte hade någon tid till lunchrast idag. dumt att ge oss antingen 10 eller 5 minuter att käka lunch på. dumma rektorn. hur som helst så blev det en liten sväng på stan för att handla lite saker och sen hem till emely.

hjälpte henne med datorn och fixade lite sen bar det upp till slussarna för att servera kanalföreningen på fika. ostfralla, hallongrotta och kaffe. antar att hon och lillemor är kvar där än! de verkade aldrig bli klara med sitt förbannade möte. till min stora räddning ringde mamma mitt under alltihop och undrade om pappa kunde komma och hämta mig. ja tack!

There's something wrong.

I hurt myself today, to see if i still feel. I focus on the pain, the only thing thats real.

what have I become, my sweetest friend? Everyone i know, goes away in the end,

 

haft en ganksa jobbig dag idag. jag vet inte vad det är men det är någonting som är tungt att bära runt på. psykiskt tungt. jag vet inte riktigt vad det är. jag mår ju bra. har jag någonting jag ska behöva vara orolig eller nervös för? jag känner mig helt enkelt ur balans så att säga.
hade en massa jobbiga lektioner idag med. tunga ämnen som oxå gjort sitt till det jobbiga humöret skulle jag tro. religion, psykologi och filosofi. puh! det är inte lätt ska jag tala om. Inte att ha alla dessa tre på en gång i alla fall. huh! hur som helst så ska jag ta mig igenom även detta år lika bra som de två tidigare, om inte ännu bättre till och med. det känns liksom annorlunda nu mot förra året. fråga mig inte vad det är, jag bara känner att det är bättre.
följde med emely hem idag efter skolan. lärde henne lite om datorn och så. duktig elev må jag säga. sen åkte vi upp till ett gäng hungriga kanalföreningsgubbar och gav dem fika.

nu vet jag i alla fall att jag tänker sova. imorgon blir det skola mellan 8.20 och 16.10 vilket jag inte alls är glad för. religion a, psykologi a, svenska b och engelska c. my dream, or not.