Kvällens blandade ideer..

Busstrejk.
Jag hörde precis om det på teven! Va? Det vet vi ingenting om. Vad är det bra för nu då? Högre löner där också förmodligen. Men hallå? Det träder ikraft vid midnatt och jag har inte hört ett minsta lilla pip om det! Är det bara jag som inget vet? Eller är det möjligtvis någon mer där ute som inget vet?

FRA-lagen.
Hur går det egentligen med det där? Jag har inte hört något mer än! Finns den? Har dom fått igenom förslaget? Fördelar vs. nackdelar? Hallå, ge mig lite information.

Nedladdning.
Det går så sakta!!!

Det var snyggt!

Kom hem från Emely precis. Lina, Denise, Bengan, Ludde och jag. Trevligt och roligt var det minsann, det får vi göra om. Jag hamnar nog där ute imorgon redan. Nu ska jag leta rätt på tider för RixFm festivalen och hamnfestivalen och sen får vi se vad det blir här näst.

Blunda, se dig om och du är fortfarande kvar.

Det går för fort! Allting går för fort...
Idag kommer Rolf, pappas kusin. Eller ja, han är redan här faktiskt. Kom precis. Vet inte vad vi ska hitta på faktiskt, men någonting intressant blir det väl. Ska i alla fall bort till Emely och fika någon dag, vet inte vilken dock. Kanske ska ner till lägenheten också, vem vet?

Jag vet i alla fall att jag vill ha en helg på tu man hand med dig igen. Det var mysigt