Vad är klockan?


Ni har väl ställt om klockan? Annars kan de bli lite problem imorgon. Skönt att det är en söndag som det ska ändras i alla fall så man inte missar alltför mycket viktigt. Jag däremot fick halv panik imorse när jag vaknade och klockan stod på kvart över tio. Vi som skulle vara uppe i tid! Nu hade jag ju inte dragit tillbaka just den klockan. Nu är det ordnat dock.

Bäst att hoppa i säng nu medan jag fortfarande vet vad klockan är.
Imorgon lär vi oss intressant fakta om allas får Fröbel. So long.

One of the brightest stars

Imorgon är det november. Slog upp uppslaget i min kalender och slogs av att det för en gångs skull verkar ganska så fulltecknat. Unbeliveble! Föreläsningar och packning. Isärplockning av möbler och pluggande. Jag är inte ett dugg uppstressad för någonting faktiskt. Skönt. Boken har jag någorlunda kontroll på även om jag faktiskt inte hunnit gå igenom den så värst. Men lite. Jag har gjort det jag ska inför imorgon och för övrigt verkar allt flyta på.

Idag har vi kalasat för Oscar som fyller fyra på torsdag.
Stora killen! På förmiddagen drog vi oss en runda till IKEA oxå. En sista check inför kommande helg. Vi är nog klara nu tror jag. En blå/grå bäddsoffa, en vid sängstomme med världens bäddmadrass (inte mitt val!) och diverse småjox som automatiskt tillkommer. Ska han ha bäddmadrass, ska jag ha småplock! Det gäller att ställa saker mot varandra redan nu. Gud vet hur de här kommer sluta. Skratt.

Men för att återgå till veckans äventyr.
Imorgon kommer gå åt till skolan och att göra sista repan i tvättstugan här hemma. Tänk, sista gången jag får tvätta här. Det blir nog varken bättre eller sämre på nästa ställe skulle jag tro. Lite segt att jag förlorar min "tävttdag" och får en "tvättid" istället. Men va tusan. Dessutom kommer Denise hem till svensk asfalt imorgon. Long time now seen. Skulle tro att vi har en hel del att gå igenom.

Tisdag är just nu lite öppen.
Eventuellt behövdes barnvakt [läs också: nanny] på Hjortvägen. Mamman jobbar, pappan ska spika hus med hjälp av farfar och barn1 och barn2 anses förmodligen vara ivägen. Vem tänker de anlita då? Hm. Får se hur de blir med en saken. Annars hålls den öppen för skolarbete. Onsdag innehåller skolan, med en utläst bok, helst. Lite rent kontret matematiskt innehåll och ett och annat grattis sms till ett födelsedagsbarn. Torsdag är uppbokad på alla sätt och vis för då ska vi packa! Johanna och jag ska skruva isär alla tänkbara möbler som går att skruva isär och jag måste få ner precis allt i lådor. För på fredag åker jag till Karlskoga för att matcha in BE och tillsamamns åker vi och köper vår livs första genemsamma möbler till vår första gemensamma bostad. Låter det inte för bra? På lördag flyttar vi och på söndag packar vi upp. Check!

The tråd is there och min cykel är borta!

Diskussionstråden på ITS är befintlig. Å jag undrar vem som la dit den *host*. Nu är vi igång i alla fall. Känns bra. Vi inledde med att diskutera kring en av sakerna jag redan reflekterat lite kring. Olika metoder för språkinlärning och att lära läsa tidigt. Det ska nog gå vägen det här också. I och för sig, just nu lever jag på att lärarlaget är eniga om min föregående uppsats (se föregående inlägg!). Precis vad jag behövde. Nu kan jag stolt glänsa lite ikväll.

Började med att glänsa lite för mamma och pappa som rullade in i förmiddags. Vi gjorde stan ett par timmar och kom hem med lite julklappar och lite övrigt bös. Och på mammas begäran åt vi lunch från donken. Allt känns precis sådär jättebra det bara kan. Alla tänkbara hormoner befinner sig på just rätt plats (se tidigare inlägg för förklaring om du inte är kvinna och läser mellan raderna) och jag får sällskap ikväll. Det är en helt perfekt kombo.

Just för ögonblicket känner jag mig sådär att jag skulle behöva en femma i sängen innan det blir kväll. Sova fem minuter alltså. Det ska jag nog hinna med utan problem. Å angående min cykel så fick den åka med upp till Storfors nu när den röda faran drog däråt. En sak mindre att fundera kring kommande helg. Nice.