31 Juli

blev lång sovmorgon idag. tyvärr. men nu är jag fit for fight!

Stockholm på fredag :D

misstänker att jag har lite väl höga för förväntingar. nizan vet i alla fall vad jag pratar om.. eller hur? ;) jag misstänker att jag har fel. håll tummarna :o)

Sista Juli..

hemskt är vad det är.
juli är så gott som slut.
allting går så fort så det är skrämmande.

jag har tänkt vara positiv i alla fall.
eftersom sommaren inte visat sig speciellt mycket kommer det vara varmt långt in  i september istället.
det har jag bestämt!

idag blir det en sväng ut till Emely.
få se vad hon hittar på :)
åka båt vore skoj :)

Promenad, Cykeltur och Bad med Snöret och Fisen ;)

cyklade bort till nizan förut och vi beslöt oss för att ta en promenad runt sjön. vilket vi gjorde. under den promenaden beslöt vi oss för att vi ville bada. vilket vi gjorde. gick hem till nizan och cyklade sen hem till mig och hämtade badkläder. cyklade upp tillbaka till solvik där lina väntade på oss. badade en stund och det var faktiskt inte alls kallt. bara jävligt skitigt. lina stod på land och agerade PR.fotograf. jag kan bara gissa hur fina bilder det blev. satte oss i badsta en stund efteråt med. pratade och lite så. skvaller är alltid roligt. cyklade hem halv nio och ringde ett litet samtal. till en mycket omtyckt människa.
imorgon bli det fortsättning på min lilla städning här hemma. kom inte så långt idag som jag hade tänkt. undrar varför. men det var bra mycket trevligare att bada och umgås med lite folk.

det bästa med dig är att vi reder ut allting. vi låter ingenting ligga kvar och gro till någonting större. det bästa med dig är att det går att prata med dig om allting. det bästa med dig är att du älskar mig. <3