Long time now seen.

Hej!
Jag vet, det var länge sedan det kom något vettigt härifrån. Senaste inlägget med innehåll kom nog förra året. En månad sedan alltså. Det känns inte som jag behöver uppdatera så värst egentligen för allt som sker händer ju liksom hela tiden. Jobba, laga mat, sova, jobba, laga mat, sova. De få lediga stunderna (med inspiration) ägnar jag till mina scrapbookingsaker. Som förövrigt fått en alldeles egen underblogg, http://inva.blogg.se/scrap/. Vi är ett par stycken på jobbet som pysslar och nu försöker jag frälsa in även Denise.
 
För övrigt har jag legat hemma sen i tisdagsmorse. I måndags mådde jag fint, men i tisdags hände något?! Jag gick och öppnade 06 och gick hem 08. Huvudvärk, feber, värk i kroppen som sen övergick i förkylning och halsont. Fram till i morse har jag mest legat ner och vandrat mellan sängen, badrummet och soffan. Det är först idag jag faktiskt orkat mig upp. Sakta men säkert ska vi nog få ordning på det här! Allting finns kvar utom huvudvärken men i mycket mindre skala. Tack gode gud! Jag upplever det som att ju äldre jag blir, desto sjukare känner jag mig varje gång. För att inte tala om magsjukan i höstas - jag trodde jag skulle dö! Så dålig har jag nog aldrig känt mig.
 
Nog om det. Nu ska jag försöka mig på att stoppa någonting i magen. En knäckemacka med salami kanske. Och massa massa kallt vatten. Check.

Jorden har förlorat en ängel.

En av de finaste människorna har gett upp. Ett sista andetag och sen är det slut. Ofattbart. Jag säger som Ronjas pappa; du fattas oss!

(20)13 saker jag inte visste om mig själv.

1. Jag hatar att se dammråttor och stökiga bänkar, men ju stökigare det är, ju mindre ork får jag att ta tag i det.

2. Jag älskar att vara hemma och gå runt i bekväma kläder och bara göra mitt. Lat kanske är ett annat ord!

3. För mycket stoj och stim gör att jag blir eremit kommande dagar.

4. Att raka benen är djävulens påhitt! Framförallt i kombination med att hoppa i strumpbyxor.

5. Jag missbrukar tv-serier om jag väl hittar någon jag gillar.

6. För att mina dagsplaneringar ska fungera med någon annans måste jag ha klara direktiv på vad som ska ske och när.

7. Har svårt för att se romantiska saker på tv utan att själv dras med i det.

...

de resterande 6 punkterna får fyllas på efter hand.
8.