Onsdag 28 Februari 2007

Min namnsdag idag, MARIA, grattis till mig! (och Malin) (och alla andra med)
Ikväll blir det Lost med.. jävla psyko program..
Var nere i källaren o kollade på pojkarna som klättrade ner i oljebehållaren förut med.. tyvärr var ingen av dom snygg.. ^^ men trevliga var dom ;) Och gissa vad! Den fungerar som den ska! Vi behöver inte köpa något annat.. vi fååår använda olja.. iofs är det inte speciellt bra, men vi fick :) mamma o ja hade absolut bestämt trott att den skulle avrättas om man säger så.. men icke! :)
Låg och läste min bok igår med.. redan halva boken! Och det är helt otroligt för att vara jag, vilket måste betyda att boken är bra..! :o)
Jag menar, jag läser väl högst en bok varje kvatal, OM JAG MÅSTE!! Annars två om året kanske.. :) Men den är verkligen läsvärd!

Skulle väl egentligen göra lite geografi o sånt där.. men va fan jag är ledig.. ORKA!!
Lyssnat på Erik ett bra tag nu och det är faktiskt bra låtar, OCH texter :)

*

When I hear you say my name
All the lights come on
And the music starts to play
I can´t help but sing a long
Like a flower to the flame
I´m burning in your arms
When is cold and grey
You know it makes me strong
When I hear you say my name


*
Jaha, nu sitter ja här igen.. Mamma blev glad när hon kom hem förut :) Tanken var inte kaputt.. :) Så det skulle vi fira tyckte hon.. så det blir pizza om en stund.. funderar på att köpa kycklingsallad istället.. men men.. det märks! Ska lägga mig o läsa lite i min nyinköpta bok med tror jag.. känner på mig att den kommer vara utläst snart.. men vad gör det? Jag har ju en till ;)

Smaklig måltid!

Tisdag 27 Februari 2007

Frukost.. here I come :) Låång sovmorgon idag.. skönt :)
Sen blir det krhmn o bokrea.. :)

to be continued..


-
Blev bokrea idag.. hittade Asyl och Mias hemlighet.. tvåinbundna böcker för 168,50kr de tycker ja e billigt! Har läst sen jag kom hem och än så länge är den väldigt bra faktiskt.. :o)

imorrn kommer de någon jävla gubbe och ska avgöra om vår oljepanna fungerar eller inte.. om den inte gör de så är det bara att börja investera i något annat.. några hundra tusen på bergvärme kanske.. eller varför inte värme med el.. briketter kanske..

jaja.. de märks väl antar ja.. blir iaf av med varmvatten och DET tycker jag inte om!! USCH för kallvatten!! Imorgon ska jag försöka jobba bort lite skolarbete.. men frågan är ju om det blir något av det.. :o) antagligen inte skulle ja tro..! :p

Nej, nu blir det lite gloende på Pokerfejs..

Måndag 26 Februari 2007

idag blir det städning för hela slanten.. ska försöka ta mig ut oxå.. men just nu snöar de så mycket.. föresten ska ja ju städa o hålla igång hela dagen så det kanske får räcka med det..Igår var det föresten 1år och 11 månader.. :)


-

Nu har jag städat det mesta.. damsugit mitt rum, toaletten och hallen.. övervåningen är mitt nu.. alltså, jag ska städa den.. knappt två timmar.. dammat överallt med.. det tycker jag är ganska bra gjort faktiskt..!

Laddade ner lite musik igår med.. Erik Segerstedt och melodifestivallåtar.. Andreas Johnssons låt var ju faktiskt jätte bra.. :) blir glad av den :o) Eriks låtar har jag inte hunnit lyssna på så mycket.. men de verkar va helt okej faktiskt.. :o)

Imorrn blir det bokrea med mamma o pappa.. få se om ja hittar mina böcker.. Asyl och Mias hemlighet.. jag vill så gärna ha dom.. Gömda skulle inte göra något den heller.. men de andra är viktigare faktiskt.. för ja MÅSTE få veta hur det gått för dem..!

Håller på o laddar ner The Sims 2 nu med.. inte hela spelet men en del av det.. måste testa o spela.. :)
Tycker faktiskt The Sims 1.0 är roligare.. men men.. får man lite uppdateringar till så är det ännu roligare :) Roligast av allt är ju att bygga och möblera.. :)

-

Klart! Nu gör jag inget mer idag..! Ska lägga mig framför teven och titta på ngt.. får se vad som kommer upp.. Guld bruna ögon kanske.. måste se om det är värt att se på..
Föresten har jag till och med tvättat idag.. hängde allt på tork vid elementet så det ska bli torrt fort, så nu lukrar det tvättade kläder i hela trappan.. :)

Sitter och dricker nyponsoppa och lyssnar på Sunrise Avenue.. bra låtar :)


Längtar..
Close your eyes and feel me near..