Det kan inte sägas för ofta - Lars Jonas Holger Gardell - Du är ett geni!!

 
Fick hem filmatiseringen till Jonas Gardells bok igår. Torka aldrig tårar utan handskar. Jag har redan sett den mängder med gånger och borde inte behöva orginalutgåvan. Men det är mycket man inte behöver. Jag måste helt enkelt ha den. Jag älskar den!!
 
 
Dessutom finns boken någonstans och väntar på mig. Eller så väntar jag på den. De andra två försvann genom mina ögon väldigt snabbt och nummer tre vore fint om den ville hitta hit. Gärna igår. Men den som väntar på något gott.. ja ni vet.
 
Tack Tack Tack Snälla Marie att du fick mig att inse hur bra det här är!
 
 

Allt som jag behöver!

Har suttit och gått igenom alla bilder på våra båda datorer. Oj vad många! Oj vad mycket skit! Oj vad gammalt! Behöver någon pin-bilder så tell me! För övrigt går jag igenom det mesta just nu. Vinförrådet exempelvis. Men är det kvar max två glas i varje så ser det ut som fylleslag. Det röda var dock äckligt!! Jag gillar aporna ;)
 
Som ett litet komplement till detta går vi igenom Spotifys sortement. Vem gillar vad? Vem följer vem? Och på tal om frågor.. var är mitt sällskap? Jag har vänt på dygnet och har alltför lite ledigt sällskap som kan göra mig just sällskap. Min gissning är att jag sover till lunch imorgon! Som vanligt nu mer. Tänk, vilken tur att jag har dryga veckan kvar av semestern! ;)
 
MIn nästa fundering är helt enkelt, vem känner sig manad att dricka det där vinet med mig? Någon?? Vem som helst! Nästan. Bara för att jag helt plötsligt hittat det där bra humöret! Och klockan är bara barnet..! Vaken någon? Haha. Nä, men visst.
 
Jag fortsätter sjunga ikapp med spottan och du hör av dig när du vill dricka vin! Cheers.