Onsdag den 30 december 2009

Grattis Denise på 20årsdagen! <3

Kall dag.. både utomhus och inne. Inne-inne. Jag är seg.. långt ifrån bra humör. Omständigheterna bidrar inte till det bättre heller. Jag har haft dyngtråkigt precis hela dagen. Det börjar tära på krafterna att bara gå hemma hela tiden och inget göra. På fredag är det nya tag! Nu börjar mitt nya liv.. som vanligt alltså. DÅ börjar det.. eller DEN dagen. Men nu jäklar ska det börjas!!

Slog på Ice Age 2 förut och insåg att jag inte orkade se den utan svensk tal. Ice Age är inte Ice Age om inte Sid pratar sin sluddriga svenska. Sen undrar jag varför jag alltid tänker på Siri när Sid är på skärmen? Det får mig att le en smula!

Ice Age blev inte av. Istället Casino Royal. Den rullar nu, men popcornen och drickan är slut så jag placerade mig här istället. Funderar på att kliva tillbaka strax. Till soffan alltså. Just nu är den ockuperad till max.. men det går lätt att flytta på. Jag har kalla fingrar.. mohaha!

Fisen ringde en stund förut också. Helt ärligt lättade det upp. Jag förstår inte, men du gör mig alltid på bra humör. Och det behövdes ikväll. Vi har nog spenderat "lite för mycket" tid tillsammans. Nu tajmar in allt verkar det som. Nu mår ingen av oss topp.. samtidigt! Fränt.. Hur som haver. Du är en fruktansvärt bra människa att ha på "vännerlistan". Did I tell you that I löööv ju? <3

---

Nyårsafton imorgon ja. Karlskoga. Middag med A&F&R och Mor&Far. Mysigt. Jag har hellre "familjemöte" än fest. Kanske inte vad en 20åring brukar välja. Men ingen regel utan undantag.

Jag bjussar kanske på bilder från kvällens kyligt kalla promenad senare.

Åter till Bond, James Bond.

Lördag den 26 december 2009

Grattis Camilla 20!! ;D

Har varit i Kristinehamn en snabb visit. Hälsade på Anastasia som nu äntligen lyckats hitta hit en stund. Tog en lunch/fika på paus. Som vanligt och en snabb julutdelning. Skoj!

Ska strax rulla bort till barnen och underhålla dem en stund tills mamma kommer hem. Eva alltså. Sen drar vi bortåt pulkabacken som det verkar. Ännu mera skoj!


Nämnde jag att vi har snö här nu?!
Nästan 2 decimeter på bilen när vi skulle iväg. och ja, det resulterade ju i att vi blev lite sena. Men den som väntar på något gott.... på gräsmattan ligger de där 2 decimetrarna, plus lite till! Ah, me love snö!!


Nej, nu ska här packas långkallingar och sockor. Termobrallor och vantar. För nu ** ska här åkas pulka, bob, lapp eller vad fasen det nu än blir.

Länge leve snön! <3

Onsdag den 23 december 2009 (3)

Spotify är allt en bra uppfinning. Hittade Westlifes nya skiva där. De flesta vet förmodligen hur såld jag var på dem ett tag. Det har släppt, men jag kan fortfarande inte låta bli ;o)