Ja herre gud!

Dag två är nu avklarad. Åkte hemifrån halv sex imorse och klev innanför vår kära ytterdörr  tretton timmar senare. Är det tillräckligt långa dagar nu för att man kan kalla sig heltidsstudent på ett universitet? Detsamma gällde gårdagen också ska tilläggas. Imorgon är jag ledig och ska träffa Emely! Boost.

Har ändå trots den långa dagen varit väldigt intressant. I princip har vi pratat om läs- och skrivsvårigheter, dyslexi och olika neuropsykiatriska funktionshinder. Intressant, intressant och intressant. Nackdelen är väl kanske att jag försökt klasificera varenda människa i min närhet nu. "Jaha, då kanske han/hon har aspergers". Skämt och sido, det var lärorikt och jag önskar vi haft detta tidigare!!

Som en liten bonus på dagens annars givande tillställning har jag gått och blivit av med gammal kurslitteratur! Såå, sidan med böcker till salu ska uppdateras!

Fullt upp!

Jaa, då var dag ett på sista terminen avklarad. Fortsätter det såhär kan det nog faktiskt bli både givande, intressant och ganska så enkelt. Föreläsaren idag var enkel att lyssna på, intressant ämne och ja, det gick väldigt enkelt. Men så är det ju första dagen..

Det blir kort idag. Mest på grund av tidsbrist och näst mest för att jag ska komma ihåg allting jag ska göra.

x Hämta paket
x Betala räkningar

x Maila om Its
x Skriva en "före-text" om min syn på specialpedagogik
x Skriva rent anteckningar

x Minnas det som var jätteviktigt att jag kom ihåg - men jag glömt!!!

Kort resumé

Mina uppdates från föregående dag (läs mer här) gick enligt planen. Jag diskade, plockade iordning både ute och inne och framförallt, gardinerna är bytta. Nu sitter det grå(!) saker och lyser upp vardagsrummet. Nåja, det blev inte så värst skrynkligt i alla fall.

Gårdagen spenderade vi (i alla fall kvällen) ute i Skäggebol med ett par kilo kräftor och lite grillat.
Dock blev i alla fall jag fruktansvärt mätt på kräftorna (tro det eller ej). Det som hamnade på grillen blev också gott, men uff, mätt. Till och med champinjonerna blev ätbara. Å på tal om champinjoner - BE gjorde kantarellmackor här om kvällen. Åsa smakade. Om än lite.

Nu idag om några timmar åker vi mot Fjugesta och letar rätt på en viss Solveig med tillbehör. Kul, vi har inte setts på hur länge som helst och lär väl ha en del att prata om! :)