Då tar vi fart igen

Imorgon, skola. Hinder & Möjligheter ska ansvara och få till något intressant. Jag har inga som helst tvivel på att det inte skulle bli det. Det känns lite suspekt att vi ska ha med oss rörliga kläder och gympaskor. Hm. Ska vi leka? Hur som helst, det blir nog bra. Jag ser nog ändå mest fram emot att sluta och komma hem, vi ska nämligen ordna till lite julstämning. Johanna och jag. Julkortskreationer och glögg i mängder. För nu får man det faktiskt. Första advent har passerat så nu är det fritt fram för alla sorters glöggmuggar och pepparkakor! :)

Kung Bore har intagit VärmlandsvägenÄr det vintern som är här nu? Vårt vardagsrumsfönster ser ut som det isat igen totalt. Vilket det har! Tack och lov är det inte ens minsta lilla kyla här inne som de kankse ser ut. Det är bara utsikten som reducerats! Bild nummer två är taget på pallen på balkongen. Jag vågade inte sticka ner handen. Men den hade slukat halva armen, minst. Bild tre är utanför redan nämnda fönster. Så ja, snö har vi ju minsann fått!

Den sista bilden, här nedanför har skapats ovanför pallen på balkongen. Hur detta rent tekniskt sett gått till tänker jag inte gå in på, men lite fränt ser de allt ut!