Ååå... borta.

Herrarnas storslalom på tv. Eller något annat. Det är män på skidor som åker nerför en backe hur som helst. Ganska ointressant faktiskt. Alla verkar åka ur eller åka dåligt ändå så.

Det såkallade bloggdesignen får vara klar nu. Skulle vilja få till lite fler saker. Fixerade detaljer, profillänk, minska ner lite bilder och lite allmänt finlir. Men den får duga så länge. Tack för hjälpen!

Funderar lite kring vad som är tänkt att ske ikväll också. Verkar inte vara alltför mycket. Jag är riktigt sugen på att klicka hem lite kläder inför sommaren och våren. Greys är i alla fall hemklickad. Tror bestämt jag beställde den till Storfors också. Det betyder att jag kan se den under VFUn, men det betyder också att jag inte kan få den förrän VFUn. Hmm. Får offra lite för att njuta under den internetlösa tiden kanske.

Ser fram emot att träffa barnen faktiskt. Personalen också. Ett riktigt trevligt gäng! Det jag bävar lite inför är att vara i själva Storfors i fem veckor. Karlstad då?? Får se det positivt, det är ju sista VFU-perioden. OM inget oplanerat duker upp i studieplaneringen.

Lördagkväll ja... Denise är förrymd ut på äventyr bland snöiga turister, skidåkare, bartendrar, sprit, säkerhetsvakter, dansande receptionister och... ja... hon är i Branäs på Brant's. Hmm. Nej, jag är inte avundsjuk om det nu skulle ge sken av det. Hon får gärna dansa runt med massa folk där uppe. Jag går ut för sällskapets skull inte dansgolvens.

Kanske ska gå och öppna korsordsbilagan till aftonbladet ^^

Bloggpoesi såhär på lördagseftermiddagen.

Hela texten. Ursäktar för kvaliten på samtliga bilder. Det är inte det lättaste jag gjort att ta kort på kylskåpet. Därför kommer texten att stå under bilderna också. Kommentera gärna mitt mästervärk. Fundera kring vad den egentligen handlar om också. Å vad jag känner mig om en viss svenska-lärare nu. Men det vore skoj om någon såg det med samma ögon som jag gjorde när jag pusslade ihop det. Kan avslöja att det gjorde vi inte hemma.långsam hennes kropp börja treva bar
genera alltid en smula med framtid par
chans att härlig romans
mellan hand förlora balans

intentiv beundra sensuell mystisk fin
längta flämta efter sällskap vin

julia avsky sörpla degla inte gift passion
vill älska som en vibration


två ska perfekt fniss möta få
varför lust fantasi famn ihop förstå

man exaltera älskling snutt
han ragga söt gurka plutt
hon bli fru värd ett bad
han massera salig magi glad

kel gos mys susa svag hud
muskler bröst rodna gud


puss snusk all natt
jag tänk besatt

bomb panik stork in
men sång om pralin

vilse mörk galen lukt
trist ring ängeln mig ande frukt


blunda glimt vit
när hur socket bit
slumra pudding vila kär
kind röd öm skimmer skär

mitt hjärta lova smärta
brinn kär måne