2008-01-31

Är ärligt talat helt slut! Orkar inte någonting längre.. det blir bara mer och mer saker som läggs på hög här hemma och ingenting blir gjort. Mår inte alls bra! Jag vet inte vad det är heller. En orsak borde det ha men vilken? Men just nu är det så extremt mycket som borde göras. Projektarbete, inlämningsuppgifter, snart matte c prov, körkortsteori och gud vet vad! Känns som alla får körkort nu ju. Är visserligen jätte glad för deras skull men det får mig att känna mig ännu mer värdelös som inte kommit så långt med det hela!! En period för mig själv behöver jag! Ensam utan tvång och förmaningar. Bara en tillvaro där jag bestämmer allt!

Jag orkar inte mer!!

2008-01-29

Jag borde verkligen göra en massa saker idag. Har inget direkt som MÅSTE göras till imorgon och just därför borde jag ta tillfället i akt och göra lite nytta på annat håll. Som projektarbetet som inte rör sig ett ord framåt utan min hjälp, svenskan, engelska boken.. ja så här kan jag fortsätta i evigheter. Jag borde, men orkar inte. Men istället står jag med min risifrittu i hallfönstret, värre än gatans skvallerkärring, och glor på en grävmaskin i grannens trädgård och en grön liten gubbe med reflexväst som klättrar runt nere vid alla avlopp. Dessutom är jag lite sur för att hela vägen är full av lera och annan skit. Vad ska det vara bra för?
Slutade vid ett idag för att Niklas inte infann sig på jobbet. Det är alltid skönt när den sista lektionen som är inställd och inte en mitt på dagen. Istället stack vi och fikade på Blå Valvet efter matten. Jag vet, igen! Kom hem runt halv fyra och ja, här är jag! Inte gjort en enda vettig sak sen dess! Jag vet, jag borde, borde, BORDE!!

2008-01-29

If only you could see the tears in
The world you left behind
If only you could heal my heart
Just one more time
Even when I close my eyes
There's an image of your face
And once again I come to realize
You're a loss I can't replace