Rubriken saknas

Imorgon är det juni, imorgon är det 12 dagar kvar till studenten.
Om en liten stund kommer Emely hit och vi ska fixa min frisyr till balen i Karlskoga. Lät väl inte bli så märkvärdigt kanske, men ändå. Ska packa lite saker i lådor också, så det inte blir allför mycket att göra till veckan nu. Sen ska vi dessutom laga mat ihop. Jag menar, jag kan inte alls, så någon får lära mig. Tyvärr krockar allt det här med grillfest hemma hos Linnea ikväll och jag ber tusen gånger om ursäkt, men jag hinner faktiskt inte med allt.. Det hade varit roligt o komma, men som sagt, jag är ledsen, jag hinner inte.

Nu, ska jag bränna en skiva och föröska få med mig min andra hälft ut i solen lite. Jag lär ha att tuft jobb framför mig. Men hej så länge, och Sp3a, ha så kul ikväll.

Äntligen fredag.

Fredag idag. Det gillar vi.
Ska redovisa matten nu på förmiddagen. Wish us good luck!
Skulle åkt Kia ner, men barnen i Karlstad gick uppenbarligen före.
Men men.. vi får väl gå ner till skärgårn!
Dom går i första hand, jag är van. Och nej, jag är inte avundsjuk.
Bara trött på att de alltid ska först. Till och med före ett bestämt beslut.

Under hålet hoppas jag på en tur på stan.
Har lite saker jag måste införstaffa, såhär i studenttider.
Halv tre är det som sagt skärgården som gäller.
Ska fika, hoppas det går snabbt. Jag vill hem istället.
Negativa jag! Men det är sant.

Känner mig lite sisådär också.
Tät i näsan, pollen måntro?
Mår inte sådär kanon i alla fall, usch!
Hem och sova istället, det gillar vi.
Nu, vänta på Emely få se om hon vill ta bilen ner, annars går vi.
Sen, få vår dom på matten, Håll en tumme.

Kanske ska ge en dagens också?

Började halv två imorse, eller i eftermiddags. Svenska med allas vår Bodil. Lyssnade på Malins redovisning om Hven och pratade betyg. Meningen var väl att vi skulle göra ordförståelse också, men det blev ju lite si och så med det. Pratade som sagt betyg också, och jag tror Bodil var på bra humör idag.

"Det syns när man är en proffessionell talare"

Oj då! Mitt tal var bra och debattartikeln var utmärkt. Åh, jag skulle kunna läsa Svenska C ett par år till tror jag. Älskar att skriva och ett tal är väl ingen fara det heller lite då och då. Får hoppas att hon gillar min personliga krönika också så kanske jag kan får jag mitt efterlängtade MVG.

Strax innan tre satt vi inne i E19 igen och pratade med Robert om engelskan. Jag hade uppenbarligen inte lämnat in andra versionen av en bokrecension och det gjorde att han inte riktigt var säker på mitt betyg. Men jag ska skriva den, vänta bara! Ska skriva den nu, närmare bestämt. Mailar in den om en stund. Kanske jag kan få bra betyg där med då?

Imorgon blir det världens mest onödiga dag. Ungefär hela vår klass är ledig uton vi. Ska redovisa matten på förmiddagen och sen på eftermiddan blir det fika ute i skärgården med religionsklassen. Får hoppas det blir mysigt, för det känns extremt onödigt. Hål mellan halv tolv och halv tre. Men, jag har för bra samvete för att skita i det.