Det är min plikt

Mia är här . Kom igår eftermiddag, sov här och sen åker vi tillbaka till Storfors senare . Först ska vi ta en liten runda på stan . Jag anser det som min plikt som nybliven karlstadsbo att visa henne runt . Dessutom hittade jag en skickad sak inne på H&M som jag bara måste testa ! Ska ta bussen till torget och sen utgår vi helt enkelt därifrån .

Opponering på Karlstads Universitet

Godmorgon! Tyvärr kan jag inte tala om vilket väder det är ute idag . Mitt fönster [läs: enda fönster] har immat igen och det går inte att se ett shiit där . Hur som haver så ska jag ändå snart gå ut . Ska upp till KAU och opponera på en observationsstudie vi gjorde under praktiken . Ska bli intressant och se hur det blir . Har tid till tolv med det . Jag hoppas bara att vi slipper opponera på litteraturstudien . Men å andra sidan , jag har inte fått någon från E. som jag ska opponera på . Det är med andra ord inte mitt problem . Jag åker strax innan tio i alla fall . Börjar halv elva och bussen tar ungefär en kvart på sig . Det löser sig ! Sen har jag insett att jag är ledig resten av veckan . Fränt . Har visserligen litteraturstudien som ska vara inne senast 16.00 på fredag , men den är klar och jag har planer på att lämna in den redan imorgon och sen vidare hemåt Storfors . På Torsdag blir det eventuellt en tur ner till Kristinehamn och träffa A. och M. igen för det var såå länge sen vill jag lova !

Nu blir det en natt fylld av... sömn!

Sömn är någonting jag fått för lite med under helgen . Men så är det och det är bara att acceptera . Jag ska lägga mig nu i alla fall . Får en lång och härlig sovmorgon också . Börjar halv elva och det hoppas jag att jag orkar upp till . Men hur som haver , efter en ansträngande kväll fylld av examinationsuppgifter och översvämmat badrum är det nu dags att bege sig till sängen och Jonas Gardell .