Rosa rules!

Rosa is the thing! Just nu är jag en sån där töntig rosa-älskade förvuxen tonåring som undrar om hennes hår kan sitta mitt uppe på huvdet en hel natt utan att krulla sig till imorgon. För nej, jag varken orkar eller hinner platta det imorgonbitti.

Å vad gällande rosa så är det helt enkelt mitt signum. Rosa pyjamasbyxor! Visserligen inte så skrikigt som jag önskat, men väl rosa. Rosa byxor och sambons vita dödskalletröja. Check. Bad-ass-combination! Whatever. Det är ju bara spökena och monstren under sängen som ska se mig! Å så ägaren till tröjan antar jag... om han hinner innan jag grävt ner mig i täcket! Än så länge ligger jag långt före.. han har nog inga planer på sömn före midnatt!

Men jag sover stående snart... so long!

Vinnaren tar allt

Lyssnar på spotify. Mamma-Mia-musikalmusiken. Åh, den var bra! Lite halvläskiga platser där på cirkus i huvudstaden, men å så bra musikal. Jag är nog lite av en musikalnörd och schalgernörd. Ursäktar mig på förhand. Men man kan nog säga att jag är lite av en musikbög. Schlager och musikaler. Ja, jag vet. Ingen regel utan undantag. Släpp den nu.

Måndag betyder Familjen Annorlunda!
Whoho. Ingen är gladare än jag här hemma. Kan bero på att den andra människan inte bryr sig ett jota om det. Jag älskar det för oss båda tror jag.

För övrigt har vi klarat av alla check:s på listan.
Bergvik, lunch och skola. Jag kände redan imorse att de kunde bli en bra dag. Alla hormoner och livet i största allmänhet har varit ganska balanserat idag. Tack gode! Väl henna möttes jag dessutom av en annan glad överraskning. Betyget på småbarnspedagogiken hade kommit in. Bara det var skitbra. Och ännu mera skitbra med tanke på "vallören". Tack Tack Tack för ett VG! :D (fast egentligen borde jag ju tacka mig själv som producerat uppsatser på löpande band i den nivån!)