1 ½ år

Yup.. De e va de e..Grattis på dig älskling.. Tyvärr ses vi inte idag men vi hade ju en desto bättre helg.. Eller vad säger du?

---

Förövrigt kommer jag alltid minnas vad "geniessen" betyder..

---

nu snart är de engelska.. Fuck! Efter de e de geografi fan.. De suger k*k.. Sen blire psykosocialt.. De e ju rätt interesant.. Men jag längtar hem, ska klippa klart mina bryan adams bilder..

---

någon hjälp mig, she drives me crazy, but in a good way..

#*# Puss på er alla bajsbarn.. #*#

 

Så jävla kul..

Har jag inte haft på jävligt länge.. Bryan äger, så enkelt e de.. så underbart fantastiskt bra va de.. Går inte att beskriva med ord! Goare röst får man leta efter.. de va verkligen värt varje litet öre, all väntan och trötthet i benen.. All trängsel med för den delen.. Det enda jag saknade där framme vid staketet va pojkvännen.. Men han kommer ju hit om några timmar :) dröm sött allihopa för de tänker jag göra, om en viss man vid namn BRYAN ADAMS!

He really made a night to remember.. <3

--

Nu har de gått en dag sen Adams.. usch vad fort de har gått.. känns som om ja stod där för 2 sekunder sen.. vill verkligen tillbaka.. ikväll spelar han ju på Hovet i Stockholm.. jag hade såå gärna varit där med.. en detaljerad historia kanske?

Skolan slutade 14.30 o bussen gick hem 15.15.. hemma 15.45.. gjorde oss i ordning.. oss innefattar Emely o mej.. åt mat med.. emely lockade håret och de blev jätte fint :) ungefär 17.15 åkte vi hemifrån till Karlstad.. åkte in till syrran en snabbis.. lämnade av en dockvagn.. sen fortsatte pappa, jag och emely till Löfbergs lila.. där va de faktiskt inte så mycket folk.. förbandet skulle börja spela 19.30 och vi va inne o trängdes framme vid staketet redan 19.00.. men de gjorde inte så mycket.. "Soak The Sin" hette de i alla fall.. 20.00 slutade de spela och massa människor bärjade plocka ihop instrument och ställa fram Adams instrument o sånt.. 20.30 slockade lamporna och Adams o trumisen o alla kom in.. *jubel* inledde med "Room service" den va bra :) stod nästan längst fram med denise, emely, katja, maria o yvonne.. bra som satan va han i alla fall.. efter ett tag kom MIN låt med.. "Please forgive me" på akustisk gitarr.. :D stod där o tjoade o skrek och klappade händerna och en massa.. vill ha mer sånt.. jag har ju i alla fall bestämt mig för o gå nästa gång han kommer till Sweden :) 22.45 va de slut tyvärr.. det blev en seg promenad ut ur arenan.. :( ville verkligen inte gå hem.. kunde stått där hur länge som helst ju.. märktes inte att man stått där i mer än fyra timmar.. tänkte köpa tröjorna som fanns utanför men de kosta 220:- o de hade ja faktiskt inte med mej in.. så de va lite synd.. men gick väl ut i alla fall och stötte på en gubbe utanför som sålde samma tröja fast 120:- billigare.. :) så den fick följa med hem ;D

ramade till och med in biljetten när ja kom hem :) ^^ den ska upp på väggen sen den.. på mina blivande tytapetserade väggar :) tillsammans med tröjan ;) hehe ^^

kom hem vid ett.. slog på stereon med Bryan Adams och somande till den.. vaknade runt tio-halv elva imorse och slog på samma skiva igen ;)

--

annars e pojkvännen här o vi ska faktiskt fira :) puss på dej.. älskar dej.

 

Gårdagen.. ;)

de va roligt ;) niz, lina, solveig, siri, simon osså ja.. på niz altan ;) kallt till en början.. men sen blev de varmt.. niz såg rätt nöjd ut i alla fall.. lyckades få mej full.. men aja.. inga minnesluckor i alla fall.. vad ja kommer ihåg :s

älskar.

nu blire plugg - geografi fan..