Halkbana och Hockey

Bakvagnssladd, ja, just precis det fick jag idag. En rejäl sådan.. en C30 med dåliga bakhjul på en extremt halkig och lite kurvig bana.. jo du, tack för upplysningen Per. Jag fick sladd titt som tätt men det gick att reda ut men si Jo, visst jag fick allt sladd ändå men sista gången i 60 km/h blev det en snurr ;-)

Hur som helst, det var kul och lärorikt och det är väl huvudsaken.

Nu är det hockey på teven, FBK:s sista match, förmodligen. Står 4-0 till Lindköping just nu och det är 15 minuter kvar av sista perioden. Så tyvärr, inget SM-guld i år inte. Vi kommer igen nästa år.

Halkbana och regn

Ja, så var det äntligen min tur idag nu då. Halkbana! Allas fasa, men ändå det de flesta kommer ihåg från tiden de höll på att ta körkortet. Min fråga är, vad i hela friden gör man egentligen?! Halkar.. ja, men mer då? Kan man kugga? Äsch! Ingen kan ändå svara på det.. inom ett par timmar får jag ändå veta vad det handlar om, så det så. Ska vara nere på bilskolan kvart i tolv, ska boka uppkörning då med :-) och sen drar vi ner mot Grums.

Håll en liten tumme att jag inte gör en "Eva" (min syster) dvs. kör in i en snövall och sitter fast där sen. Nu finns det förmodligen inga snövallar, men ändå, säg aldrig aldrig.

Good night sweetheart

Sådär då.. En version av bloggen som nog får hålla i sig till imorgon. Klockan snart halv tolv och jag ska ju faktiskt upp imorgon. Nu är det visserligen inte sex som vanligt, men ändå. Går väl upp senast halv tio eller så. Vid elva kommer emely och sen drar vi neråt kristinehamn. Pappa (jag) kör ner oss och sen går vi ner till bilskolan, bokar uppkörning och sen drar vi neråt Grums med två andra killar (tror jag). Som sagt, halkbanan blir det. Men nu blir det som sagt en mysig dejt med kudden.

Sov gott