Sista skoldagen..

.. innan lovet! underbart!

blåser som attan med.. hoppas skolan blåser bort eller nåt sånt så man är ledigt mer.. :p

annars blir de idrott idag.. (OM Susanne är frisk förståss) va hon inte förra gången :p

sen blire tyska, svenska och samhäll. usch, samhällsprov med.. det suger.. jag kan typ ingenting.. men jag lovar.. får jag bra resultat på det här ska jag ALDRIG med strunta i att plugga! deal!

idag går tiden ut på syrran bebis med.. hoppas den kommer snart.. *längtar*

ciao.. nu blire till o packa o sen emely vid asia..

*

17.49

nu va de lov då.. så j*vla skönt så de e inte sant !! men lite arg e ja.. 58p var "sisådär" *rynkade på näsan* men 60p det är kanon bra! hmpf.. arg! referatet gick åt skogen med! Säger bara en sak, zum teufel!

samhällsprovet gick nog åt skogen det med.. skit svårt ju! orka tänka på en massa "tänk-själv" frågor när klockan är tre och det är fredag, dessutom är det ju lov.. så inte faan tänker man på poltik och media då!! de gör ja inte annars heller, men ändå!

åh.. så irriterad blir jag! Dessutom verkar de som om ja får vara själv hemma hela helgen.. sitta här och häcka och göra ingenting! gah* allt suger! jag lovar, jag säger till när under sker! ett mirakel de e vad ja behöver.. inte fan känner ja mig något vidare glad för att det är lov heller.. usch!

utan emely vore ALLT värdelöst.. vi had ju i alla fall lite roligt på bussen hem.. min pärla! kommer ju sakna henne ju.. det är länge kvar till måndag.. och därför har vi enväldigt beslutat att vi ska ses under lovet.. haha.. !

föresten åkte ja aldrig upp till asia imorse.. emely kom hit.. de regnad ju så förbannat så de gjorde inget.. sen blev de idrott.. för susanne var frisk *applåder* men kullerbyttor och handstående och sånt schiit de bara gör ja inte.. vägrar! har bara dårliga minnen från sånna saker.. så de fick bli gymet istället.. de va faktiskt lite roligt! hade kunnat vara där ett bra tag till, men de kom en annan gubbe.. eller nja, äldre pojke^^ så då cyklade vi istället..

aja, sen hade vi i alla fall tyska.. det var en helt okej lektion faktiskt.. göra dialoger som om de vore i en telefon.. o sen var det där förbannade svenska-lektionen.. åh..! o sen va de samhällsprov.. blä för idag säger ja bara!

annars har veckan varit sådär tråkigt som bara en skolvecka kan vara! hade geografi "prov" i onsdags.. just rätt okej.. vi fick 23/28 o "vann" men om de va någon större bedrift vet ja inte.. hade i alla fall rätt på alla stenar och det är jag lite stolt över faktiskt..

aja, nu blir de väl o ta de lugnt.. för innan man vet ordet av så är det skola igen..

ingen bebis än heller..

 

En dålig torsdag..

vad gör jag för fel?

inte ett jävla dugg blir som planerat..

jag gör bara folk besvikna, och mig själv.. hur faan kan man bli besviken på sig själv?

som i dag exempelvis.. allt började lite sisådär.. övergick i dårligt.. sen blev de skitkul och nu slutar dagen djupt nere i helvetet.. jag hatar att göra sådär.. älskar dig så.. men ibland kan de bara bli för mycket.. vet inte vad.. kan inte förklara.. men det kan vara en liten skitsak som väger över.. och så blir de bara så.. men snälla du, jag menar inget illa.. älskar ju dig!

irriterad på allt är jag med.. som på henne.. kräver sån enorm uppmärksamhet.. orkar inte med henne.. tänker på det hela tiden.. kommer inte ifrån de..

imorgon SKA det bli en bra dag.. annars vet jag inte vad jag gör..!

Undrar om någon skulle sakna?

Torsdag

5 oktober idag.. usch vad läskigt fort det går! Tyckte nyss vi började skolan ju. Men snart är halva gymnasiet avklarat och det känns bara för skönt..Var ligger landet där man böjer bananerna?Vad har jag gjort idag då? hmm.. först;

filmkunskap; satt i aulan och kollade klart på Matrix. Osså hade läraren sönder dörren.. pang sa det och så var den trasig.. ^^

psykosocialt arbete; fick se på ännu en film. "pappa drack ihjäl sig" eller något liknande.. oerhört muntert måste jag säga! hmpf. sen fick sp2a se klart på "Bowling for Columbine" eftersom vi tog skolkort när vi egentligen skulle sett den. Hur USA kan tillåta allt de där som var med på filmen det är ju fasiken ett mysterium i sig!

tyska; höll på med en massa jobbiga saker. Prepositioner och sånt schiiit! Men eftersom Linnea va hungrig så fick vi gå och äta en kvart tidigare än vanligt, tack för det!

lunch; hmm.. vad var det för någon mat? minns inte.. jo ris och kyckling nuggets typ..

håltimma; ute på stan och snurrade, köpte lite saker, rosa band exempelvis.

engelska; även där tittade vi på film. Shakespeare in Love. Den är ganska bra faktiskt, med betoning på ganska! Även om det inte finns en enda snygg snubbe och titta på ju! INTE EN! Men Shakespeare självär rätt okej.

matte; det är väl ingen höjdare kanske. men idag var det faktiskt ganska roligt. FÖR ÅSA FÖRSTOD! Och det är bra. Phytagoras sats fast med ekvationer.. det låter väl inte svårt! haha.. men de va inte så krångligt faktiskt. Hann med varenda tal den här gången.Väl hemma, vilket var lite efter 17.00, börja ja faktiskt skriva atrikel redovisningen. Som jag ska ha imorrn! Så det var på tiden. Men nu har jag i alla fall gjort det!

btw.. nu verkar de som om helvetet skulle braka lös eller något liknande. För himmelen är MÖRK! satt och tittade på regnbågen på vägen hem idag.. den var fin! såg ut som om den gick ner hemma hos mej.. undrar om jag hade fått någon guldkista då.. kanske inte. Men vem vet?fredag imorrn med.. häärligt.. börjar 09.55 eller va de nu var, med idrott. Inte höjdhopp bara.. vill inte ha det! Sen blir de hål fram till 12.20 då har vi tyska. Sen svenska med redovisningar.. och efter det samhällskunskap fram till 15.45.. sen HELG!! WUNDERBAR! åker hem med halv-fem-bussen.. men sen åker vi tillbaka med 17.20 bussen från Storfors, dåär vi i krhmn ungefär vid sex. Går hem till Anastacia skulle jag tro.. sen blir de mickan och klassfest.. det kan bli riktigt skojjit. Det återstår att se..

på lördag blir de älsklingen. btw.. vi hittade in på FinGuld igår med.. tittade på det som finns längst in till höger. Mycket fina små runda saker. haha.. men alla finns kvar på affären än. *

på söndag blir det vocko med nizen.. kan bli riktigt skojjsigt det med. Eller det BLIR för det blir det alltid!nä, nu har jag tråkat ut mig själv och alla andra skulle jag tro.. så nu ska ja väl hitta på något annat skulle jag tro.

Jag vet fortfarande vad jag vill och vad jag ska, men nu börjar jag bli lite mer säker på när.

********************************************* ***********************************

Puss och Kram och Nyp I Stjärten.