31/10-2007

varit hos anastasia och bakat idag ^^
dekorerade med spöken, råttor och "fladderfittor". (ursäkta språket). Det blev så snyggt.
Men usch vad jag hatar sötsaker nu.. vill inte se mer på läänge!

- - -

ska lägga mig och läsa den där himlans engelska boken nu och hoppas på att det blir morgon snart.. längtar efter dig vännen.

Emely & Denise

Ikväll blir det mys med mina flikkor. Åker hem till Emely och där får vi se vad det blir av. Ska se på den där "ubåtsfilmen" i alla fall och käka onyttig pizza och bara må bra! Och jag mår alltid bra tillsammans med er. Det finns alltid något nytt och skojjigt att skvallra om. Och nu när vi inte setts på så länge är det verkligen på tiden att vi umgås alla tre tillsammans. Jag säger bara en sak, tur att det är sovmorgon imorgon. Annars skulle vi aldrig orka!
Ska ju faktiskt ta en promenad med pysen också, så lite nyttiga blir vi allt. Hoppas nu bara att det inte regnar då. För då blir det blött och det gillar vi inte. Därför ska jag vara såpass förutseende att jag ska ta med mig regnkläderna. Nej, ha en bra måndag kväll, natt och tisdag!

2007-nov-05 @ 17:29

29/10-2007

Fy vad skönt det känns när saker och ting kommer ur världen. När man slipper oroa sig mer och allting är svart-på-vitt. Jag vet! Jag behöver inte vara orolig mer. Det känns så skönt att äntligen få klart besked från någon. Det där lilla, men ändå så stort. Jag intalar mig att det är sant, men kan inte förstå det. Hur som helst allt är som det ska!
Jag mår bra nu!