Det börjar ordna upp sig

Kvällen (igår) var skoj! En massa okänt folk, men trevliga för de. Några öl, bålglas, ciderburkar och många skratt senare var det slut. Vad som hände mer i detalj tänker jag inte berätta. Minns nämligen inte så detaljerat. Egentligen helt oväsentligt också. Huvudsaken var att det var skoj och att jag höll mig på benen så att säga.

Imorse kändes allting däremot ganska tvärtemot gårdagen. Illa Illa Illla! Det får nog räcka som beskrivning på tillståndet. Huuuh! Just i det ögonblicket önskade jag ganska stort att Morsdag kunde varit en annan dag. För det sista jag ville var att gå upp. Uäk! Jag är inte riktigt helt hundra än, men så nära det går ungefär. 98 och en halv kanske. Det var en jäkla tur att de första timmarna på vårt morsdagsfirande befann sig utomhus och att jag därmed kunde behålla solglasögonen på. Gud vet hur de hade gått annars.

Hur som haver. Nu börjar vi en ny vecka och räknar ner mot deadline och kursutvärdering! So long!

Caught

Kvällens äventyr är på god väg. Drycken är inhandlad. Grillen på plats. Johannas kylskåp är uppfyllt och ja, allt verkar i sin ordning. Förutom vädret. Åskan slog ner någonstans här i närhten och gav mig halv hjärtatack! Regnet är lite sisådär lagom elakt och solen lyser med sin frånvaro. I övrigt verkar det gå enligt planerna!

Disken är undanröjd och snart ska jag röja undan mig själv med. In i duschen och se mänsklig ut. Vi får se om mitt ego vill sammarbeta. Allra helst vill jag gärna att det sammarbetar imorgon. Men helst både ikväll och imorgon! Morsdag imorgon och vi har planer på att bege oss både mot Storfors och Karlskoga. Eventuellt bär det även av mot Örebro på måndag morgon, men det är en annan femma. Det jag vill åt är att slippa bli bakfull!

Nej ni, duschen och sen en kall en!
(Får man öppna öl redan vid tre på eftermiddagen?)

El saabo får snart rulla ett helt år till

Vår kära lilla gröna pärla har fått 2010 års dom. Halv fyra infann vi oss på bilprovningen och allt gick som planerat. Höll på att strula redan en halvmeter innanför dörren ;) Vi hittade inte varingstriangeln först, men högre makter hjälpte oss och vips hittade vi den underst i lådan! Sen gick allting också bra med hjälp av högre makt igen. Kontroll under och i hjulen och precis överallt. Läcker visst (som om jag inte redan visste och höll på o dö av nervositet) lite olja vid höger framhjul och rosten håller på och käkar upp golvet på passagerarsidan (okej, liten överdrift). Men det var inga problem där inte ;) Allt frid och fröjd.

Fortsatte ut för en liten koll av diverse. ABS-bromsen slog INTE i, som den annars brukar göra jämt och med andra ord undkom vi även denna lilla sak. Däremot fick vi en fin liten tvåa på handbromsen. HANDBROMSEN av alla saker?! Han "missade" ju det som egentligen var orosmomenten.. aja. Tack ändå för att vi slapp flera hundra i någon annan bildel som raserat! Så om någon vecka och en extra besiktning får vår lilla pärla rulla ett helt år till! Såvida besiktningsmannen läser detta eller ABS-bromsarna eller något annat jox krånglar den 28 juni vill säga! ;o)