Jag fick lite tid över!

Idag är det fredag.
Det gillar vi.
Det gillar vi jättejättemycket!
 
Solen är på uppgång och likaså byggställningen här utanför. Det började skramla redan tidigt. Jag bara väntar på när jag ska mötas av snickarna. Det gäller att planera nu mer ;) Har utrymt köket så nu är det bara att byta ut de där nedrans fönstren. Längre öppningspinne är att önska!
 
Om en timme börjar jag jobba. Ja, kvart över nio! Vilket i sig betyder stängning. Just på fredagar brukar de flesta kunna gå tidigare från jobbet så det återstår att se ifall jag blir barnlös innan stängsningsdags. Jag hoppas på bra väder hur som haver så vi kan vara ute och busa.
 
Helgen spenderas på hemmaplan med en smula återhämtning. Veckan har varit en smula ansträngande och nu ser jag fram emot två dagars paus. Det vore roligt att få åka bort och bara vara någon annanstans, men det hinns. Nu tänker jag prioritera mig själv och allt här hemma och bara ta det lugnt. Dessutom jobbar min andra halva båda dagarna!

Life goes on.

Även om det är låg aktivitet här är det raka motsatsen utanför nätet. Jag jobbar, jobbar, jobbar och sover. Det är ingefär vad jag hinner med under en vecka. Jag har ett bra schema trots allt! Långa måndagar, kort tisdag med öppning, lång onsdag med stängning, heldag på torsdag och rullade fredagar. Just den här fredagen stänger jag. Inte så rockigt kanske, men någon ska göra det också! Förra fredagen öppnade jag och fick helg redan före klockan ett.
 
Just idag öppnade jag också och fick gå hem klockan ett. Det i sig resulterar i att jag är helt väck i huvudet framåt den här tiden på kvällen.. klockan nio, nej då sover jag nästan! Annars har jag små projekt på gång. Både rent praktiskt och fysiskt men också i bokstavsform. Om det blir några resultat återstår att se, men det finns i alla fall en mental tanke bakom. 
 
För övrigt är det fullt liv här på värmlandsvägen. Hos polisen sätte de upp elektriskt staket i en grind. Utanför här på gatan breddar de cykelvägen med stora maskiner och här på husfasaden har de rest byggställning inför det kommande takbytet..Det känns nog trots allt ganska bra att jag inte har någon sovmorgon, för det hade jag inte fått i alla fall!
 
Nu småtittande på Robinson innan de blå ger upp för idag.. imorgon är det stängningsdags vilket innebär att jag inte börjar förän klockan nio!

Det ser mörkt ut!

På den stora blå alltså. Annars ser det rätt fint ut. Missade att beställa mat i morse, men det ordnade sig. Jaja, man kan inte hålla koll på precis exakt allt såhär dag 2. Jag vet vad som ska göras, men att det är just jag som ska göra är en annan femma. Gjorde min första öppning idag. Det gick ganska så okej tror jag. Jag var i tid, larmet gick inte på och barnet som skulle förgylla min tid där på morgonen trivdes med dagen. Skönt.Strax efter ett gick jag hem. Det kändes ju inte helt fel. Sist jag slutade ett var väl sådär.. eller, jag tror inte det hänt i modern tid. Tog tillfället i akt och tvättade igenom korgen. Sängkläder och sånt där annat stort åbäkigt! Nu (eftersom tvättiden blev så kort) hänger tvätten på tork här i vardagsrummet och jag tänker hoppa in i duschen innan jag beger mig iväg och hämtar hem min andra hälft. Därefter beger vi oss mot familjemedlemmar och snoosar bebis!
 
Imorgon börjar jag kvart i nio och kan njuta av en kort sovmorgon. Hade tänkt vandra upp i tid ändå och helt enkelt försöka få in en vardag igen. Efter en tid brukar det där ge sig självt. Öppningsdagar känns lite jobbigt än, uppe före fem. Hm. Jaja, det kommer ske en gång i veckan i vanliga fall, och två gånger var fjärde. Men hellre en öppning än en stängning tror jag. En öppning ger nästan hela dagen till annat medan en stängning inte ger extra tid på morgonen såvida jag inte går upp fem. Passade på att skriva in lite APT-tider och inser att vissa dagar i höst kommer bli låånga!