Barnet

Den 7 oktober 2011 föds Alice (mellannamn kommer vid ett senare skede), dotter till Prins Daniel Westling och Kronprinsessan Victoria. Hon kommer sedan att döpas den 24 februari på sina föräldrars förlovningsdag.

 

Kom ihåg var ni hörde det först! ;o)

Det som inte skulle hända hände.

Dag tre av tjugotre.

Hamnade hos mamma på jobbet idag. Det som inte skulle ske. Jag som i möjligaste mån hade tänkt att undvika henne på mina arbetspass. Inte av någon speciell anledningen egentligen men jag var rätt att "mor-dotter-relationen" skulle vara ivägen, vilket det inte var faktiskt. Det gick ganska okej ändå. Vi tog oss igenom en hel förmiddags bestyr utan större missöden.

Imorgon kör vi ett pass ihop igen. Exakt samma tider också, halv åtta till två. Skulle visst ut och åka bilen lite. Väcka lite människor och dela medecin och så. Jo men visst, det går väl för sig skulle jag tro.

Det pendlar mellan
att kännas okej och att inte vara okej. Vissa stunder känns allting kanon och vissa hopplösa. En sak är då säker, idag anser vi oss absolut inte vilja pyssla med sånt här i fortsättningen.

Har skaffat mig världens härligaste skavsår på fötterna också. Speciellt på höger, men det har uppstått ett fint på vänster också. På sidan liksom. Plåster funkar inte, de trillar bara av! Dålig kvalitet. Jag får helt enkelt trapa ur hälen på skon för att över huvudtaget ta mig framåt. Bakåt med för den delen, om jag nu inte tänkte krypa fram, eller eventuellt sno till mig rullstol på boendet. Uppmärksammar nyheterna en stulen racer i Storfors Kommun så är det absolut inte jag ;)

.

Är måttligt peppad att gå till jobbet imorgon. Känns som jag tappat suget lite redan. Illa! Två dagar avklarade av totalt tjugotre och dessutom går jag fortfarande bredvid. Jag har inte ens gjort en dag "på riktigt" än. Hur det här ska lösa sig blir en gåta. Jag håller verkligen en tumme för att jag får med mig bra ordinarie personal som har tålamod och förmåga att inse att jag inte kan det där än...

- - -

Har kikat klart på min doktor för idag. Får bli avsnitt tre en annan dag, förslagsvis imorgon. För nu snart ska jag hoppa i säng. Åkte och hämtade mamma förut också och insåg att jag lämnat kvar körkortet i arbetströjan jag använde imorse. Illa. Som tur var fanns det kvar.

Jag tror, om jag ska summera dagen, att det inte riktigt var min dag idag. Vet inte var jag ska börja direkt, men under arbetspasset stannade vi hos en person och där tömde jag ut en behållare med kaffefilter och kastade en äggklocka i golvet, nu upplyste personen mig visserligen om att den där klockan redan var trasig.

Väl hemma skvimpade jag ur mjölk på bordet vid lunchen och slog upp höger pekfingers knoge vid ett senare tillfälle. Och sen då, som en bonus på detta glömde jag kvar körkortet när jag slutade vid två. Jag tog ur pennorna men inte kortet ur samma ficka. Jaja.. glömt och förlåtet. Nu kan det inte bli så mycket mer fel idag, och om det nu skulle få för sig att bli det tänker jag i möjligaste mån undvika detta genom att dra ner rullgardinen, dra täcket över huvudet och sova!!