Dret!

Monster-Måns och jag har roat oss hela förmiddagen här. Han har sovit på övervåningen och jag i soffan på nedervåningen, till sagan om ringen. Förlåt, men jag klev upp strax efter sex bara för att jag inte kunde somna om när jag visste att sotarn var på ingång. Visserligen inte förrän mellan nio och elva, men ändå. La mig i soffan och såg film, och somnade lite här och var. Fast vi kan ju filmen så ingen jätteförlust.

Nu ligger han på stolen bredvid ihoprullad som en boll och är sådär somnsugen bara han kan vara. Själv är jag på utgång till den halvklara altanen. Hur som haver, solen skiner och det är varmt hur ickeklar den än är. Perfekt. Var tvungen att gå in några minuter förut dock. Pjuff.

Tänkte bara skriva en rad om igår också. Besiktning av vår lilla ärta. Vi trodde lite på att de skulle bra nu när jag åkte iväg utan någon av manligt kön. Kidnappade Emely och drog iväg. Våra två orosmoment höll sig undan och det tredje påpekades men var ingen fara. En fjäder var av och lampor lyste inte. Bortsett från en del små skit-jävla-onödigt-jobbiga ***fel var det bra. Så ja, "fordorner har underkänts vid kontrollbesiktningen".

And out we go.. Vem vet, nästa inlägg kanske Måns gör åt mig, medan jag sover där ute!

and of we go..

Kommande vecka är vi husvakt, ni vet monsterkatten! Den lilla puman och jag ska nog trivas bra ihop under veckan faktiskt. Om det blir lite solsken och varmt väder ska nog jag oxå trivas bra. Det gör jag alltid i och för sig, men nu råkar det finnas världens ultimata solningsplats! Det är annat än att undvika alla skuggstreck på balkongen.

Jag hoppas E. är på ingång för lite support i eftermiddag också. Det behövs vill jag lova. För hur ska det här gå? Antingen går de helt käpprätt, vilket jag faktiskt inte tror, eller så går de hyffsat. Vi har två orosmoment, plus det ständiga hoppet om den tredje. Går de bra ska jag inte gnälla mer!

Nu, på med kläder och ordna ihop lite innan jag beger mig mot monsterkatten och en vecka i katastrofzonen (som Maria skulle sagt!).

Gripen men ännu fruktad

Serben är fångad. Nu minns jag inte vad han hette, men det känns som hela dagen kommer gå i det nu. För övrigt regnar det och är grått idag. I vanliga fall brukar solen ha lyst länge vid det här laget, men icke. Dessutom vaknade jag omänskligt tidigt och kunde inte somna om, låg och vred mig och väntade på att BEs klocka skulle ringa o ja, här är jag. Han har åkt iväg och jag är hyper. Det slog över redan innan jag klev upp idag. Kommer bli en lång dag. Egentligen skulle jag varit påväg mot Karlstad och en dag ute i skogen, men känner verkligen att det inte kommer fungera! Regn i kombination med för lite sömn och en ond boll till huvud (för övrigt beroende på sömnen..!).

Nu är grannen vaken.. eller kanske inte. Hans klocka väsnas...