Valborg..

Grattis på födelsedagen Kungen :) hoppas han får en trevlig dag.. säker något trist porträtt av sig själv av någon megaokänd konstnär.. vad vet ja.. eller varför inte en "specialdesignad" blomvas från orrefors eller något sånt där annat fånigt... jag är såå tacksam för att jag inte är kung!

Snart ska vi iväg till emely och co.. eller det börjar halv åtta.. brasan skulle vi tända vid nio någon gång.. men därimellan då ni.. då blir det livat värre.. :)

Jag är såå mega sugen på kyckling nu med.. spelar igen roll vad för sort.. bara det är kyckling!! Eller som det så vackert heter på tyska; Kücken!

Annars var det en trevlig kväll igår kväll.. vilket ledde till lite konstiga drömmar.. men men.. vad gör man inte..

Make it big for me.. haha.. klockren om jag får säga det själv!! ;)

Nej, nu ska jag ut en sväng igen.. spela kort kanske.. eller bara njuta av den underdunderbara solen ;)


Ciao, ha en trevlig kväll..

"Roligast har man om man minns vad man gjort.. annars blir det bara pinsamt!"

What a wonderful world..

solen skiner och min älskling är på väg.. kan det bli bättre? Ska bara vara lat idag och inte göra ett dugg jobbigt.. får se om det håller.. tror inte det.. men man kan väl alltid försöka.. ;)
Har fortfarande jätte ont.. men det brukar ja ju i och för sig ha.. eller jätte ont gör det inte.. men det känns och det är tillräckligt!!
Tog lång sovmorgon idag med.. vaknade egentligen halv nio men sen låg jag och snurrade runt och funderade på om jag skulle gå upp eller inte.. kom fram till att nej, jag ska inte gå upp.. gick iväg och hämtade Harry potter boken och började läsa lite i den.. har ju bara 800 sidor kvar.. så det är väl inget.. haha
Nej.. idag får det bli en dag ute i det fina vädret.. synd bara att det verkar vara lite kallt.. men lite kyla har väl aldrig stoppat mig tidigare..

Du är bara jobbig när du håller på som du gör, jag tänker inte bry mig mer om dig nu.. du får klara dig själv!

Thank good is HÄLG!

09.43

Det är så underbart skönt så det finns inte..!! Ledig ända fram till onsdag!! Idag blir det tyvärr plugg.. men då slipper jag ju göra det en annan dag.. blir uppsats på Psykosocialt Arbete och sen blir det Global Hälsa.. känner mig inte ett dugg motiverad men jag måste.. tyvärr !

Kanske min emely kommer en sväng sen också.. jag hoppas det.. för annars blir jag helt ensam idag.. mamma och pappa ska ner till stan och äta mat med hennes kusiner.. eller ja.. två av dem i alla fall.. jag funderade på att följa med ett tag.. men sen ångrade jag mig.. tycker inte att det är så där jätte kul kanske.. de lär ju prata om sitt och jag då..

Annars har jag en jätte mysig träningsvärk sen igår.. ja, jag vet.. jag kanske inte borde fått det.. men nu har jag det i alla fall.. och min far gav mig ju en sån där jätte snäll kommentar.. ja, visst tack för det !!!

Nej, nu måste jag verkligen försöka skrva om Sexuella Övergrepp.. inte världen roligaste uppsats kanske.. :s

--

21.36

Vi är bara för bra!


Emely kom,precis som hon skulle.. halv tre var hon här och vi började med vårt arbete, - global hälsa.. trodde väl inte riktigt att det skulle bli så jobbigt.. men halv tre-tre där någon gång var vi igång.. ändrade på lite saker och skrev till och drog ifrån.. halv åtta slutade vi.. då åkte hon hem och jag gick upp och fortsatte med det en stund till.. jag blev klar.. nyss! Det kallar jag ambitiös! Vilket liv jag har.. sitter hemma och pluggar en lördag kväll..! Men men.. nu är det ju gjort i alla fall.. ALLT! (utom sammanfattningen och den ska inte jag skriva) Det ja ska skriva är i alla fall klart.. Framsidan, Inledningen, Innehållsförteckningen, Fakta, Diskussionen, Källförteckningen.. :)
Jag är så nöjd nu så det är inte klokt.. inte nog med att allt är gjort.. det är långt som in i... också!! Oj.. det kommer blir så bra sååå.. jag och min emely vi kan vi ;)

Nej.. ikväll ska ja vara lat och se på Spindelmannen.. imorgonkväll blir det spindelmannen 2.. sen på måndag kväll.. då! då! då! Då är det Valborg och ingen är gladare än jag..!