Just idag, just nu, just för dig.

Här finns vi, dina drömmars dröm. Kom och unna dig en stunds avkoppling, eftertanke och lyx.

Välkommen till pensionat Värmladsvägen. Vi erbjuder en trevlig, rogivande och naturtrogen miljö nära till civilisationen. Ni finner oss på Värmlandsvägen 26 tre trappor upp, tredje dörren på höger sida. Var vänlig vänta i hallen då receptionen inte är färdigbyggd. Om så önskas finns en nyanställd skoputsare som pollerar allt samt håller ordning bland skorna. Var vänlig förbeställ denna tjänst då skoputsaren även extraknäcker som diskare.

Hos oss finner ni det där lilla extra Ni annars kan sakna i vardagen.

x Sjöutskit.
Från den pittoreska balkongen kan detta vackra blå band beskådas. Kom och se hur den blå skönheten sträcker sig mellan sågverket i öst och sjukhuset i väst. Önskas närmare bekantskap erbjuds kikare (vid föranmälan) eller privatchaufför till stranden för en billig summa. Medtag egen campingstol om Ni önskar stanna vid vattnet.

x Frukostbuffé.
Finns serverad efter önskemål, dock tidigast klockan fem varje vardag. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa servicen till just Dig och vill då gärna veta i förväg vad som önskas. För en mindre summa erbjuder vi oss även att tillreda smörgåsarna, samt finnas till hand genom hela måltiden.

x Hygien.

Intill hallen finns ett duschrum innehållande dusch, toalett och handfat. Vid önskemål kan även fotbad anordnas. Tyvärr finns ingen tvättmaskin att tillgå för våra gäster utan lägg smutstvätten i korgen intill duschen så återfinns kläderna rena, vikta och placerade på utmärkt plats inom några dagar. Handduk finns självklart att tillgå.

x Städning.
Våra gäster skall givetvis uppnå stort välbefinnande under vistelsen hos oss och därmed finns inget som helst tvång på att Ni genomför städning efter avslutat besök. Lämna platsen och arbetet till oss. Vi strävar efter att erbjuda högklassig service där givetvis diskning efter varje måltid ingår. Önskas någonting att äta på rummet använd klockan.

x Måltider.
Då de flesta av våra gäster befinner sig på annan ort under dagens lunchtimmar serveras för det mesta ingen lunch utan energin läggs på middagen. Tiderna för denna kan variera beroende på vilken tid gästerna anländer från sina dagsutflykter. Rimligtvis runt fem. Middagen står alltid uppdukad i köket och kan därefter förtäras på egen vald plats. Disken lämnar Ni sedan för att tas om hand av oss. Om det önskas en nattsmörgås finns allting att tillgå i köket. Samma rutin här, diska ingenting. Allt för Ditt välmående.

x Extra erbjudande.
Som en extra avslutning på det hela kan vi nu med stor glädje erbjuda en tv där alla sorters program visas. Välj i menyerna och ropa sedan på oss. Vi ordnar, Ni kopplar av. Vid önskemål finns även en dator av senaste modell att tillgå. Vi strävar efter att den alltid ska finnas påslagen, allt för att uppnå Era avkopplingmöjligheter. Vid annat fall, kontakta oss.

Något enstaka störande moment kan finnas då centrumleden i staden finns precis utanför huset.


Om servicen inte är till belåtenhet, prata med Era vänner och bekanta, rekomendera oss inte. Och framför allt, säg ingenting till oss. Vi finns där för Er skull och ska känna av när Ni inte är nöjda. 

Ert nöje och välbefinnande, vårt ansvar.

För vidare information, klicka här.
#1 - - Denise:

Hahahaha, utmärkt åsa! Du har inte tänkt att bli annonsör? Lockande, intressant och för mig otroligt roande! 5 av 5 toasters!