I know now

I run too fast, or too slow it seems...

Egentligen är det en fruktansvärt bra dag idag. Mycket har gjort och gör mig glad idag. Allting känns mera som en lättnad över att jag just är lättad. Invecklat kanske. Men bara känslan av att må bra och att allting känns bra gör mig glad och får mig att må bra.

Vädret är inte på topp, men ärligt talat, vad gör det? Det regnar inte och det är inte speciellt kallt. Solen har sin tid den också. Känslan är så svår att deffinera, men jag lovar, det känns bra! Och vad det beror på spelar ingen roll egentligen och eftersom jag inte kan beskriva det får detta duga.

Imorgon fortsätter vi "gå-bredvid-och-lär-dig-ta-hand-om-de-äldre-kursen". Ska upp till mammas arbetsplats, hon är visserligen ledig och börjar först när jag slutar. Det kanske är bra. Jag tror inte riktigt på en mamma-dotter relation på jobbet. Jag tror det är svårt att skilja på, så ja, jag jobbar när hon har semester. Och ärligt talat, det känns inte så hemskt som jag trodde först. Eller ja, hemskt är fel ord. Obekvämt kanske är mer rättvist. Att duscha, hjälpa dem på toaletten och utföra annan form av arbete hos dem. Det känns okej. Det som känns mest avlägset i nuläget är väl mer hur man ska hantera en person som själv inte riktigt mentalt finns med på denna plats. Demensavdelningen ska besökas framöver och ja, det lär bli intressant, det är en sak som är säker.

För att komma med något revlutionerande så ja, det kanske kan tänkas att jag kan pyssla med sånt här i framtiden. Just idag känns kravet då ändå att de kan klara sig någorlunda på egen hand. Fråga om ett par veckor och jag kanske har en annan åsikt i det hela. Någonstans kanske jag har blivit vuxen för jag kan minnas hur jag bestämt hävdade att "åå nej, sånt där ska jag verkligen inte syssla med när jag blir stor". Det är ju precis vad jag gör nu och ett par veckor framöver. Ett sommarjobb som deffenetivt inte var så eftertraktat, bara för något år sedan. Huh, läbbigt. När blev jag såhär "enkel" vad gällande arbete.

Jag ska ta med mina funderingar ner i tvättstugan och prata med klädnyporna medan tvätten kommer upp på strecket.. slutresultatet av monologen kanske publiceras vid de senare timmarna.

this world keeps spinning faster and faster to a new disaster...