Tvätt, möblering och datakrångel

Datorn är inlämnad nu. Jädrars vad inverklat för att bli av med den där plastlådan. Telefonsamtal åt höger och vänster och allt där emellan. Expert som inte ville göra något förrän vi tagit hjälp av HP-supporten och HP-supporten som inte ville hjälpa oss för garantin inte fanns hos dem. Efter allt detta, två samtal till experts egen kundtjänst och två timmar senare tog samma kille hand om oss igen. Eller ja, han skickade iväg oss till en kollega som skeptiskt tog emot den. Men betonade många gånger, och med bestämd ton att, njaaa... är ni verkligen säkra på att det är ett fel som vi kan åtgärda.

Men för i helvete! Ska inte Expert värna om sina kunder och bemöta ALLA oavsett fel med ett fint och respektfullt bemötande? De har haft besök av mig för sista gången idag i alla fall. Får väl lov att vandra dit och hänta plastbiten om ett antal veckor. Men i övrigt.. nepp! (En affär har förbrukat sig nu, men jag tänker vara tydlig och säga att jag inte har något emot övriga affärer!)

För övrigt har dagen bestått av en del plockande och städande. Har ju varit borta i flera veckor nu under sommaren och igår landade vi hemma igen. Packade in kläder och flyttade om. Har bara en dator inom dessa väggar nu mer och då vände vi om skrivbordet. Laptopen är på väg till Växjö och BEs är i Karlskoga. Vi slåss alltså om min lilla burk! TV-hyllan och soffan har fått skifta plats också och däremellan står "bardisken", alias skafferi, alias bröd-smörar-platsen. Emellan allt plockade, mixrande och åkande mellan Norrstrand och Bergvik har vi tvättat. Tolvhundra kilo tvätt. Ändå tvättade jag i onsdags! Hur fasen kan det bli så extremt mycket så fort man ska packa ihop och åka hem?! Nu är allt rent i alla fall och imorgon väntar det roliga med att packa in skiten i den lilla garderoben. Huh!