Vi har vunnit - segern är vår!

Snön föll sådär fint den bara kan göra vid speciella tillfällen. Igår var ett speciellt tillfälle. BE, jag och Denise entrade sektion 13 på den provisoriska utearenen utanför LöfbergsLilaArena i Karlstad. Det var minsann en liten fågel som viskade om att en viss utematch skulle gå av stapeln. Uh spännande. Tack vare vår tidiga ankomst fick vi intressanta platser. Längst fram i vår sekiton vid räcket. Där fick vi se Förlundas Toni Koivisto göra första målet i matchen, färjestad ta en väl planerad timeout och dessutom kvitera till ett - ett genom vår största Dick Axelsson. Här följde ett snabbt grönt mål till, ännu ett och vi jublnade som aldrig förr över våra gröna pojkar, främst en viss Prestberg och Sjöberg. Att vår forna trogne spelare Jesper Mattson reducerade för de röda med 4-2 vill vi inte kännas vid lika mycket. Kombinationen av att han spelar för fel lag och att Salak verkade må mindre bra i sin handled(?) fick oss att må aningens dåligt där uppe.



(Rickard Wallin)

Kvällen avslutades på bästa tänkbara sätt. Allas vår älskade Dick Axelsson satte slutresultatet 5-2 och läktarna började skandera "Vi har vunnit segern är vår!". Till detta kan vi lägga att det var en tokig supporter som ensam tog ton mot Frölundaklacken. "Ni kan gå hem nu...".


(Segern är vår - segern är vår - vi har vunnit - segern är vår!)

Det var en bra match, fint snöfall (bortsett från att det betämt ville landa i ögonen på oss) och härliga Stockholmare(?) bakom oss på läktaren. Vi fick se full laguppställning från Färjestads sida. Ni anar inte hur skönt det kändes att äntligen få ut ett visst nummer 51 på planen. Rickard Wallin som legat skadad för länge. Underbart. Såhär i efterhand var det minst sagt värt pengarna (som jag förövrigt avvarade redan i mars!) och kylan i fötterna. Nästa år dock tänker jag stå på frigolit. Men usch vad skönt att vi slog de dära. Revanchen är vår!



#1 - - Denise:

UUUUUnderbar kväll! Hmm...vilken knäpp supporter ni måste ha stött på där... :P