Försenad uppdatering

Ni skulle ju påminna mig!! Shit happens when you party naked.. jo, så är det minsann. Vi börjar från början.

Läs också: Energiboost.


I tisdags (förra tisdagen, 22e alltså) befann sig Wallo och Eriksson på, för idag redan nämnd plats för att svalka sina muskulösa brunbrända kroppar. Dagen till ära blåste det kallt, vi använde isbjörnsförklädnad och vi var ur form. Den mest envisa av oss två tvingade i den andra i plurret och till bådas besvikelse var energin på att komma ner onödig då vi önskade oss att komma upp igen på en blink.

Några minuter genomled vi och förbannade den halva bromsen som gjorde visit.
Ska tillägga att vi dessutom bättrade på musklerna och åt en mindre picknickfika innan vi blev blöta. Givetvis plockade vi inte ihop den utan mötes av det glada beskedet, plocka ihop, när vi kämpat oss upp för den branta obefintliga gångstigen. Fysiskt dyngsura till på köpet.

Packningen delades upp lika broderligt som alltid och vi sprang mot bilen med badshortsen på svaj. Tänk er bröderna Fluff goes bananaz. Vi flippade och floppade oss bort mot det gröna fordonet med solglasögon, vindruvor, badkrukor och paprikor i högsta hugg för att sedan bli fyllda av skräcken. Var i röran fanns bilnyckeln? Den smartaste av oss kom ihåg att någon stoppat ner dessa i fickan på sina jeans. Och eftersom den tredje armen inte växt ut än avlastade hon sin högra arm genom att placera solglas och druvor på bilens tak. Woila, bilen öppen.

Shorts och handdukar flög i det vildaste i tron, nej vetskapen om att inga förbipasserade skulle få chansen att studera två vita sällsynta valar på nära håll.
Lättnaden av att ha krånglat av sig slimmade nederdelar infann sig och i samma ögonblick ljudet av de berömda trollen i farstun. En bil!! Aaah, akut-tag-plats-i-bilen-oder var utdelad. Bilen var ett faktum. Shortsen ett minne blott. Handdukarna täckte befintliga delar och skrattet ringde i öronen. Vad var det här bra för nu då?

Den andra av oss kom med det mest briljanta förslaget på flera sekunder.
Åk hem till mig, så byter vi om där. Där satt vi tilltufsade i håret, till hälften nakna och skärrade av offentlighetens ljus och hade helt enkelt inget bättre förslag. Utan skor åkte vi vidare, utan byxor rullade vi mot huset och möttes av en lillebror som kliade sig i huvudet åt våra fasoner. Det man inte vet, har man inte ont av.

När det blev dags att åter träda in i den gröna faran och färdas någon mil till nästa hem infann sig suget av vindruvor samt ljusskygga ögon.
Var fanns nu vindruvorna och solglasögonen? Kassarna och lönnfacken i baksätet letades igenom flertalet gånger utan resultat. Sen slog den ner, femöringen, den som alltid skramlar som mest.

Taket. Bilen. Källsfallet. Aj. Inte bra. Skit. Fan. Helvete. Oj.


Begravningsakten blev kort. Upphittandet ingen större lycka.
Glasögonen vilar nu mer på två platser. Här kan dock bara det ena nämnas utan att vanhedra anhöriga. Bokhyllan. Hylla två. Sektion vänster. Vindruvorna förblev vindruvor fram till den stunden småkrypen ringde hemkörning från bolaget. Extra hempressat vin med extra arom av gummi, årgång 2011.
#1 - - Denise:

Hahahahaha! Ni två är så sjukt härligt störda! <3