Okej, jag faller för det tysta grupptrycket och skriver ett kort men intensivt inlägg.

Torsdag. Alla hjärtans dag har passerat. Syskonen har fyllt år och jag blir fortfarande arg över alla papper. Check. Räcker det som uppdate? Okej, jag ska börja från början. Examensarbetet är inskickat och klart(?) för publicering. Alla lappar är påskrivna och godkända av författaren, a.k.a. myself. Nu ska jag fylla i och skicka in ansökan om examensbeviset också. Djungel.

Efter fjorton mail eller så och femton krångel med sidfärg och kommentarer och grejer verkar examensarbetet vara på banan. Jag som trodde det var rätt från början. Aja. Tack till alla berörda parter på universitetet. Men nu så bordet det vara check på den, tror jag.
Nästa lilla papperslapp handlar om huvuvida jag får jobba eller inte. Polisutdrag från belastningsregistret. Och där vet vi ju allihop att det står så mycket skit att det inte ens är värt att dra ut det. Fick vänta ett par dagar på det och nu har jag mailat in det till bemanningen. Men det fungerar säkert inte så jag måste ta mig dit i snön!

Hmm, var det slut på papper nu kanske?!
Jag tror så. Nu måste jag införskaffa ett frimärke och skicka iväg ansökan och sen om nu allt går som det ska tänker jag inte ägna en minut mer åt formella skrivelser, uppsatser och universitetsvärlden på väldigt länge! Jag trodde aldrig jag skulle erkänna det, men det är otroligt skönt att slippa vara tvungen att öppna kurslitteraturen! Men skoltrött, nej.. bekväm, ja!

Jaha, nästa punkt på listan.
Födelsedagar. En bror R och en syster E. Mysiga dagar som alltid råkar följa efter varandra. Lite komiskt är det, det här med våra födelsedagar. 

- Två syskon fyller i februari, 10e och 12e.
- Papporna fyller i mars, 2a och 21a.
- Båda mammorna fyller i juni, 19e och 21a.
- Två andra syskon fyller i oktober, 2a och 26e.

Och sen vi då, som råkar ha ganska exakt ett halvår mellan oss. 21 maj och 24 november.

Aja, hur som haver.
Mysig helg har det varit med kakor och tårta och sånt där som hör födelsedagar till. Och som om det inte vore nog ansluter ju alla hjärtansdag lite fint till den här helgen. En tisdag i år, men ändå. Lite godis, lite fjäsk och en jättefin blomma senare var den dagen också över. Hjärtan i all ära, men affärerna tjänar nog lite för mycket på oss ändå.

Nu ska jag återgå till dagens mission.
Städa upp, plocka rätt och trixa ihop fler mumingubbar. Än så länge är det bara mamma som är färdig, men pappa står på tur. Därefter en familj ytterligare. See you!