Gnäll gnäll gnäll - kvinnan här är jättesnäll!

Not.

Nu ska jag gnälla. Så vill du inte bry dig - byt blogg.

1. Examensarbete.
Detta eviga examensarbete. Det tar aldrig slut. Idag har jag bokstavligt skrivit ihjäl mig och jag har inte kommit någonstans alls. Jag mailade min handledare förra måndagen och hon har fortfarande inte svarat. Jag börjar tro att någonting har hänt. Tråkigt för henne. Och tråkigt för mig som inte vet vad jag ska göra av mina intervjuer. Äh, jag kör på. Jobbar ihjäl mig i onödan eftersom jag lär ha missuppfattat hela uppgiften och får jobba ihjäl mig en gång till. That's life.

2. Bemanningsenheten.
Hur roligt vore det inte att få komma ut och jobba istället för att sitta instängd här. Få komma ut och träffa lite barn och få använda det jag nu har läst mig till i dryga tre år. Jo visst. Jag kommer mer än gärna ut - när jag är klar. Jag blev lovad att inte bli "utringd" [läs: ut-sms:ad] om jag inte satt mig som tillgänglig. Två gånger har någon annan tyckt att jag ska vara just tillgänglig och jag har fått säga nej. Känns mindre bra. Och nu, på en veckas tid har de tjatat om att jag måste lägga till mig som tillgänglig i minst tre månader framöver. Ja men lugn, jag kommer bara jag har tid!

3. Bojkotta julafton.
Helt plötsligt känns det som om fucking 24 december kan ta sig någonstans. Jag känner inte för att le en hel kväll och slåss med barr i strumporna. Inte ens för barnens skull. Tänka sig att paketen lär hamna under granen även om jag uteblir. Mandeln i gröten lär oxå hitta ett hem och prinskorvarna lär få sina små svansar utan mig oxå. Paketpapperen lär sväma över soptunnan och barnen lär vara höga på julgodis och vägra sova innan tio, precis som vanligt. Själv har jag bara lust att skita i alltihop och somna till en dålig film i min egen soffa. Screw you.
#1 - - Denise:

Det vänder och så blir det bättre <3

Julen blir lika som du vill :) Ingen gör det bättre än du!