Ring Ring

Dagen har mestadels gått åt till att inte flyta bort. Svetten har bokstavligt runnit i pannan av minsta lilla ansträgning. Pust. Hur normalt på en skala är det att bli dyblöt av att hjälpa en vårdtagare på med strumporn? Helt sjukt. Har jag inte märken av hushållsrullspapper i pannan har mirakel skett. Huden har varit klibbig hela dagen och det har hela tiden stått mer än still i luften. Det är först nu på kvällen luften har lättat och det faktiskt går att både andas och röra på sig. Halleluja. Huden känns inte klibbig och jag kan sitta med datorn i knät utan att förgås. Halleluja igen.

Åskan drog förbi en stund här förut och det beror väl på den att jag inte är klibbig längre. I kombination med en skön och välbehövlig dusch förståss. Vad gjorde vi utan vatten? En vårdtagare och jag hade den diskussionen för någon vecka sedan också. Vad gjorde vi utan vatten? Ja, fundera själv. Hur många liter om dagen gör du av med, uppskattningsvis? Tänk, dusch, toalettbesök, diskning, tvättning, dricksvatten. You name it. Och med tanke på värmeböljan hoppas jag att drickvattnet och duschen för ta överhanden här. Det gör min konsumtion i alla fall. Typ fjorton liter till att dricka och tre miljoner till duschen. Huh.

Ska försöka fördriva en halvtimme på
sisådär ungefär ingenting fram tills tvättmaskinen är klar. Se där, vattenkonsumtion på hög nivå. Var tvungen att doppa arbetsskjortan i blöt. För huh, den hade jag inte fixat att bära imorgon också. Tror knappast någon hade stått ut med min närhet heller.

Imorgon bär det av ner till Anette
på morgonen. Vet inte var jag hamnar. Spännande det här med att vara resurs. Jag tänker be en stor bön att jag slipper ta mig bort till Östra, blir dryga kilometern extra. Är det inte så förbaskat varmt är det helt okej. Men annars inte. Sen tänker jag be en ännu större bön att jag slipper Smeden också. Tillbringade en dag där och ja, det får räcka. Om jag får bestämma. Västra har jag tillbringat miljontals dagar på senaste tiden och ja, imorgon verkar det inte bättre än att jag inte ska dit. Hammargården kvar alltså. Ja, där har jag ju inte spanat läget än. Kanske kan bli spännande. Tror nog ändå jag är mest hemma på våning ett på smebygatan trots allt.

Nä, fram för lite svala kläder
och därefter en tur till källaren och tvättmaskinen. Men först, vatten! Allt detta tjat om har gjort mig törstig.