Grillpremiär ala 2010

Närmare bestämt 21 april. Kallt som attan ute och regnskurar varvat med snö. Det är inte alla som grillar i snöstorm! Maten blev god hur som haver. Tänk att mat lagad utomhus kan vara så god. Kött och majskolv, som brukligt. Kompletterade med en god sallad med fetaost och lite övrigt tillbehör plus potatissallad. Ni vet, jag är helt såld på Nästgårds. Finns enbart på Coop butikerna, men jag lovar. Den är värd att leta efter.

B-E blev grillmeister och både köttet och grillen blev mumsigt. Han ska få fortsätta sköta den där resten av grillsäsongen. Så det så!

Förlåt, men jag gillade den här bilden bäst. Vi stod och underhöll grillaren och sprang fram och tillbaka mellan soptunnan och grillen. Daim is the shit. Speciellt om den är köpt på IKEA.

Jordgubbspremiären blev också ett faktum. Inte svenska dock, men det var gott. Jordgubbar och Lidl's vanlijglass. That's the shit!

Så ja, Denise's Turkresa blev inte av på grund av nån vattenjökul (kan inte uttala namnet) på Island. Det resulterade i en grillpremiär i Karlstad istället. Kanske inte vad hon hade valt av de båda, men ödet ville annat. NU däremot hoppas jag inte få se henne förrän i November ^^