Färjestad vs. Linköping

wihoo, ikväll.. klockan 19.00 Löfbergs Lila Arena.. Karlstad.. Sweden.. haha.. kanske ska se den i alla fall.. beror på en massa saker.. men kanske :) det är kul med hockey måste ja säga.. iaf på plats.. om man får titta på det utan att själv behöva åka.. gör så ont i fötterna då ju.. :p haha

Skola snart med.. emely kommer hit lite efter åtta.. sen blir det bussen halv nio och sen idrott klockan tio.. antar att de blir gymnastik :/ suck.. HATAR allt som har med gymnastik att göra ju.. ALLT!! Ändå sen i tvåan har jag gjort det.. verligen HATAT!! Speciellt plintar och sånt.. blä! Men, får väl göra det bästa av situationen antar ja..

Sen blir det tyska.. kanske får tillbaka proven.. jag blir seriöst överlycklig om jag är godkänd.. men men.. det återstår att se.. sen är det svenska med redovisningar.. intressant.. bäst att komma på någon mycket interlegent fråga.. efter det blir det samhäll.. antingen polen arbetet eller artiklarna.. antar att det blir det senare..

Ikväll blir det antingen hockey eller lugn hemmakväll med DaVinci Koden.. har visserligen redan sett den.. men det var så länge sen.. såg den ju på bio när den hade kommit ut.. men nu ska ja se på den dvd..

Ha en bra kväll, vad ni nu än ska göra..
Puss på alla bajsbarn.. ^^