kommer inte på någon bra rubrik.

slutade tidigt idag! redan halv ett, eller 12.25 för att vara exakt. riktigt skönt faktiskt. det var en riktigt krävande dag idag. en riktig "tänkardag". började med psykologi på morgonen och sen religionskunskap och filosofi. det är inte en lång dag alls, men jobbig. det är så mycket att tänka på och analysera runt. dessutom är det jobbigt att skriva anteckningar hela tiden. men så är livet. tänk, lyssna och skriv.

lillemor var nere på stan och vi åkte med henne hem. eller ja, vi stannade på Café Paus och tog en lite fika först. gott. var lite hungrig eftersom vi inte hade någon tid till lunchrast idag. dumt att ge oss antingen 10 eller 5 minuter att käka lunch på. dumma rektorn. hur som helst så blev det en liten sväng på stan för att handla lite saker och sen hem till emely.

hjälpte henne med datorn och fixade lite sen bar det upp till slussarna för att servera kanalföreningen på fika. ostfralla, hallongrotta och kaffe. antar att hon och lillemor är kvar där än! de verkade aldrig bli klara med sitt förbannade möte. till min stora räddning ringde mamma mitt under alltihop och undrade om pappa kunde komma och hämta mig. ja tack!