Gårdagen, Idag, Morgondagen

orienteringen igår gick ganska bra tror ja.. emely o anastacia starta en minut före oss men vi gick tillsammans i alla fall.. gick baklänges oxå.. kontroll 10 först.. den va lite knölig o hitta.. men vi gjorde det till slut i alla fall.. 9.an va ännu värre, men den hitta vi oxå.. efter den 7.de kontrollen blev vi bergsbestigare för en stund.. USCH det var högt och stenigt och halt o fan vet vad.. jobbigt va de! Först upp för ett bergliknande parti, sen upp för ett till.. ujujuj.. men väl uppe va de himlans fin utsikt.. skulle leta efter kontroll 6 nu.. letade förjäves.. hittade den inte.. så vi struntade i den.. tappade bort malin o anatacia där ett tag med.. men de kom fram till slut! 5.an, 4.an, 3.an, 2.an och 1.an var relativt lätta att hitta.. kom i mål efter ett tag.. tiden va nog inte den allra bästa.. men men.. vad gör de.. vi deltog i alla fall ;) sen gick vi ner till busstationen och köpte en välförtjänt Loka-Hallon och en twister.. mumms :) 15.15 gick bussen hem osså va den dan slut.. cyklade med emely en bit på vägen oxå.. inte långt men lite..

idag blir de skola på eftermiddan.. börjar 12.20 med tyska.. jag svär på att det inte kommer va speciellt många på den bussen ju.. typ bara jag.. haha.. men men.. det är ju rätt gött de med.. tyskan slutar 13.15 hoppas bara att vi gör något som är lite roligt.. orkar inte ha massa starka böjningar och sånt skit! 13.30 har vi svenska med Bodil.. de blir nog artiklarna då skulle ja tro.. gött då är det bara att lyssna.. det passar fint.. sen blire samhäll men då skulle vi ut i prata med folkpartiet.. sen slutar vi.. gött.. måste hinna ta ut pengar med.. annars är jag pank imorrn!

imorrn ja.. den största dan i storfors årskallender.. ^^ nerrå, men marken iaf.. emely är bortrest o älsklingen e bortrest.. sikken tur att niz kommer hem.. annars vette fan vad ja skulle gjort.. ska bli så kul o träffa dig igen gumman.. <3 massor att ta igen ju.. ska köpa godis till emely o oskar med.. snäll som jag är! ;) syrran kommer hem med ida osså.. hoppas ungen känner igen mig nu oxå.. sisst va hon tokig ju.. jag skulle bära runt på henne hela tiden.. ;) men gången innan de va hon lite mer skeptisk.. jaja.. vi får se hur de blir..

söndag blir pluggdag.. tyvärr.. geografi-fan - de ska bli såå kul, eller inte.. matte som jag inte heller förstår något av! Kirre-recention eller hur de nu stavas.. tyska-glosor, de va nog allt tror jag.. men det är mer än tillräckligt..!

längtar till nästa fredag ja! Bryan Adams i LLA.. :) vet faktiskt inte riktigt vikka de e som ska dit än men men.. de märks då ;)

nä, nu är de snart skola.. ska kanske leta fram böcker o sånt..

ciao!