Skolavslutning

Yepp slutade skolan idag.. underbart.. men ja kan inte riktigt förstå det faktiskt.. men skönt är det allt =) tog halv nio bussen och där på busstationen stod hela förbaskade 9b och skulle med :s wierd.. det var inte ett kärt återseende i alla fall.. åkte ner till krhmn och sen gick Emely, Emelie, Anastasia, Malin o ja hem till Carro.. där Rebecka, Louise, Madelene o Carro väntade på oss.. sen gick vi till Bodil.. där fick vi "frukost" bestående av potatissallad, rostbiff, grönsaker, frukt o en massa annat.. snällt av henne att bjuda hem oss i alla fall.. hon fick en blombukett av klassen oxå.. stanna där till halv elva ungefär sen gick vi tillbaka till skolan.. där var det "korvgrillning och mingel" oerhört intressant.. eller inte.. satt i solen i en timma ungefär, det märks nu.. jag är RÖD på armarna o speciellt på axlarna.. hoppas bara att ja blir brun oxå :) klockan tolv var vi i aulan och satt där bara en 15-20 minuter ungefär.. inte så långdraget alltså.. skönt.

halv ett hade vi fått sommarlov =) skönt.. gick en sväng förbi skåpen o sa hej då ;p tittade in till Werner o sa trevlig sommar och sen gick vi mot "ejjes" fikade lite.. caffe latte och en vaniljbulle.. gott =) sen hade Malin glömt sin cykel hemma hos Bodil så vi fick gå tillbaka o hämta den.. ont i fötterna då.. JA!! kom till busstationen klockan 14.00 tänkte ta 14.15 bussen hem.. men då kom hela jävla 9b o skulle hem med den bussen.. så vi fyra stannade kvar på busstationen och satte oss på gräsmatten o spelade kort =) kanske lite dumt gjort när vi egentligen kunde åkt hem.. men vi åkte hem 15.15 bussen..

kom hem med pojkvännen o Emely.. fikade en gång till.. (tredje gången) spelade lite kubb sen.. det gick bara fint.. Emely och jag vann =) vi är bäst.. my boyfriend and I ska se på film snart vi.. eller nja.. det blir säkert av inatt skulle ja tro.. för just nu har ja ingen ro o se på film.. blir i alla fall de första två OMEN-filmerna..

nu ska ja gå o fixa lite popcorn o smaska på.. sen blire FILM-TAJM!

#1 - - Denise:

6 år sedan och det hörs väl i texten. Så sött ^^

Svar: Haha, de där minns jag såå väl! :)
Åsa